Kontakt

Hallstahammar-Kolbäcks församling Besöksadress: Vallongatan 6, 73430 HALLSTAHAMMAR Telefon: +46(220)46500 E-post till Hallstahammar-Kolbäcks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Med en ny medarbetare i ett arbetslag förändras pusslets mönster. Hallstahammar-Kolbäcks församling söker nu fyra nya delar till helheten och ser fram emot att du hjälper oss att forma den nya bilden.

Är du vår nya pusselbit?

I kyrkan - 21 januari

Böneveckan pågår den 18 - 25 januari med det specifika temat "Guds hand leder oss".

Ekumeniska böneveckan

Vi söker en ny kyrkomusiker.

Vi söker en ny kyrkomusiker.

Februari på gång

Månadsannons

Februari på gång

Församlingsblad

Ingen har rätt att utnyttja dig för att tillfredsställa sina egna behov. Om du har blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp i en kyrklig miljö kan du få stöd av våra kontaktpersoner.

Sexuella övergrepp

Har du blivit utsatt för sexuella övergrepp eller trakasserier? Har debatten kring #metoo rört upp smärtsamma minnen?

Har du varit utsatt för övergrepp?

Nära 66 procent av Sveriges befolkning är medlemmar i

Bli medlem i Svenska kyrkan

Nära 66 procent av Sveriges befolkning är medlemmar i Svenska kyrkan, det är vi glada för! Är du inte redan medlem är du varmt välkommen att bli det!

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.