Other languages with Google Translate

Barn- och ungdom

Församlingens barn- och ungdomsverksamhet innehåller verksamhet för barn i alla åldrar - från de som endast är några månader gamla och uppåt. Här finns något för alla.

Öppet, uppehåll etc.

Våra barn- och ungdomsverksamheter håller "igång" terminsvis. Mer exakta datum hittar du under kalendern på den här hemsidan. En del av verksamheterna har stängt under skolloven - andra öppet. Undrar du över något kan du alltid kontakta någon av våra verksamhetsledare, uppgifter finns här nedan eller under verksamheternas respektive menyval.

Vad tycker du?

Vi behöver veta vad du tycker! Saknar du något, har du synpunkter på de verksamheter vi har eller vill du bara rent allmänt diskutera något med oss, är du välkommen att höra av dig. Du hittar kontaktuppgifter här nedan.

Mari  Granat

Mari Granat