Other languages with Google Translate

Ungdomsverksamhet

Ungdomarna har möjlighet att delta i Ungdomskvällar både i S:t Larsgården och DUVAN. På dessa träffar pysslar vi, bakar, pratar, spelar spel, fikar mm.

Ungdomsgruppen träffas tisdagar klockan 18-21 i DUVAN och onsdagar 18:30-21 i S:t Larsgården. Ordnade aktiviteter, som ovan, sker, men att ”bara vara” är också viktigt. Varje träff avslutas med en andakt.

Ungdomsverksamheten pågår i stort sett under skolans terminer.

Under året finns också möjlighet för ungdomarna att delta i ett antal olika läger anordnade i Svenska Kyrkans Ungas regi, till exempel Camelots rollspelsläger.

Det finns även plats för samtal med vuxna i så väl livsfrågor som andliga frågor.

Alla är välkomman, från att de går i 7:an eller har fyllt 13 år.

Välkommen du också!

Vill du veta mer hittar du kontaktuppgifter här nedan.

Johannes  Holmberg

Johannes Holmberg