Att fira gudstjänst är centralt för en kristen församling

Vi vill att våra gudstjänster skall vara levande och öppna mötesplatser mellan Gud och människor i vår tid. Alla är välkomna att vara med: unga och gamla, troende och icke troende.

I vår församling firar vi minst en mässa (gudstjänst med nattvard) varje söndag i någon av våra gudstjänstlokaler.

Välkommen till våra gudstjänster i Hallstahammar Kolbäcks församling!

Information om gudstjänsterna hittar du i kalendern högst upp på hemsidan. Den här veckans gudstjänster finns på startsidan.

I församlingsbladet finns en kalender för närmaste månadernas gudstjänster. Detta utkommer fyra gånger per år. Du hittar det i menyn till vänster här på hemsidan.

De flesta veckor firar vi gudstjänst så här

S:t Lars kyrka, Hallstahammar
Söndagar kl 11:00 - Mässa.
Tisdagar kl 08:30 - Morgonmässa, med uppehåll under sommaren
Onsdagar kl 18.30 - Veckomässa, med uppehåll under sommaren då vi istället håller Aftonbön kl 18:30 i Skantzenkapellet.

Ca två söndagar per termin firas mässa eller gudstjänst med barnen i centrum.

Församlingshemmet DUVAN, Kolbäck
Söndagar kl 14:00 - Gudstjänst med eller utan nattvard.
Vissa söndagar firas gudstjänst i Kolbäcks kyrka.
Torsdagar kl 08:30 - Veckomässa

Ca två söndagar per termin firas mässa eller gudstjänst med barnen i centrum.

Övrigt
Ibland firas mässa/gudstjänst även i Bergs, Säby och Svedvi kyrkor samt i Strömsholms slottskapell. Se information på hemsidan och i församlingsbladet.

Musik i sommarkväll anordnas i våra olika kyrkor.