Foto: Linköpings stift

Konfirmation

För mer information och ANMÄLAN.

Konfirmation

Många har frågor kring konfirmationen, frågor som
1 Måste jag tro på Gud?
2 Måste jag vara döpt?
3 Hur är det med läger?
4 Måste man vara med på allt? etc.

Svaren på frågorna 1och 2 är: Nej, för att vara med på träffarna.
Svaren på frågorna 3 och 4 är: Det får vi samtala om, eftersom svaren kan skilja sig åt.

Konfirmandtiden avslutas med en konfirmationsgudstjänst. Konfirmationen är en bekräftelse av ditt dop. I Guds ögon är alla människor värdefulla. Konfirmationen är ett sätt att bekräfta detta för just dig.

Konfirmand hos oss

Våra grupper vänder sig till dem som börjar åk 8 och 9 till hösten. Vill du bli konfirmand? Var med i någon av våra grupper!

Konfirmation är inte som du tror - kom och se!

konfirmandledarna (kontaktuppgifter nedan)

Foto: Kristina Strand Larsson/IKON
Gör en intresseanmälan som ridkonfirmand.

Ridkonfirmander 2022-2023, Hallstahammar

En konfirmationsgrupp för dig som älskar hästar och har ridvana. Genomförs i samarbete med Hallsta Ridklubb.Föranmälan krävs och begränsat antal platser.Boende i Hallstahammar- Kolbäcks församling har förtur.Blir det för få anmälda kommer gruppen ställas in.Att vara konfirmand handlar om livet och om hur din livsberättelse finns i ett större sammanhang.Under konfirmandtiden får livsfrågorna ta stor plats och tiden att fundera tillsammans finns. Några av de teman som tas upp är Gud, Livet, Döden, Kärlek, Relationer, Jag, Du och Jesus.Vi rider, skapar, sjunger, pratar, leker, äter och deltar i församlingens gudstjänstliv.

Bilden är framtagen av Linköpings stift.
Gör en intresseanmälan som helgkonfirmand!

Helgkonfirmand, Hallstahammar

Att vara konfirmand handlar om livet och om hur din livsberättelse finns i ett större sammanhang.Under konfirmandtiden får livsfrågorna ta stor plats och tiden att fundera tillsammans finns. Några av de teman som tas upp är Gud, Livet, Döden, Kärlek, Relationer, Jag, Du och Jesus. Vi åker på läger, skapar, sjunger, pratar, leker, äter och deltar i församlingens gudstjänstliv.

Lovkonfirmand, Kolbäck

För dig som är upptagen finns ett alternativ för dig; vi träffas vardagar på loven; höstlovet, sportlovet och påsklovet.Plats: DUVAN, Kolbäck.Att vara konfirmand handlar om livet och om hur din livsberättelse finns i ett större sammanhang.Under konfirmandtiden får livsfrågorna ta stor plats och tiden att fundera tillsammans finns. Några av de teman som tas upp är Gud, Livet, Döden, Kärlek, Relationer, Jag, Du och Jesus. vi för utflykter, skapar, sjunger, pratar, leker, äter och deltar i församlingens gudstjänstliv.