Foto: Linköpings stift

Konfirmation

Att vara konfirmand handlar om livet och om hur din livsberättelse finns i ett större sammanhang.

Under konfirmandtiden får livsfrågorna ta stor plats och tiden att fundera tillsammans finns. Några av de teman som tas upp är Gud, Livet, Döden, Kärlek, Relationer, Jag, Du och Jesus. Vi åker på läger, skapar, sjunger, pratar, leker, äter och deltar i församlingens gudstjänstliv.

För mer information och ANMÄLAN.

Konfirmation 

Många har frågor kring konfirmationen, frågor som 
1 Måste jag tro på Gud?
2 Måste jag vara döpt?
3 Hur är det med läger? 
4 Måste man vara med på allt? etc. 

Svaren på frågorna 1och 2 är: Nej, för att vara med på träffarna.
Svaren på frågorna 3 och 4 är: Det får vi samtala om, eftersom svaren kan skilja sig åt. 

Konfirmandtiden avslutas med en konfirmationsgudstjänst. Konfirmationen är en bekräftelse av ditt dop. I Guds ögon är alla människor värdefulla. Konfirmationen är ett sätt att bekräfta detta för just dig.

Konfirmand hos oss

Våra grupper vänder sig till dem som börjar åk 8 och 9 till hösten. Vill du bli konfirmand? Var med i någon av våra grupper!

Konfirmation är inte som du tror - kom och se!

konfirmandledarna (kontaktuppgifter nedan)

Bilden är framtagen av Linköpings stift. - Anmäl och/eller läs mer genom att klicka på bilden!

Helgkonfirmand 2023-2024, Hallstahammar

Att vara konfirmand handlar om livet och om hur din livsberättelse finns i ett större sammanhang.Under konfirmandtiden får livsfrågorna ta stor plats och tiden att fundera tillsammans finns. Några av de teman som tas upp är Gud, Livet, Döden, Kärlek, Relationer, Jag, Du och Jesus. Vi åker på läger, skapar, sjunger, pratar, leker, äter och deltar i församlingens gudstjänstliv.

Svartvit bild av en vit häst och ett mörkt föl som travar genom en hage.

Ridkonfirmander 2023-2024, DUVAN

En konfirmationsgrupp för dig som älskar hästar och har ridvana. Genomförs i samarbete med Hallsta Ridklubb.OBS begränsat antal platser och boende inom Hallstahammar kommun har förtur.Att vara konfirmand handlar om livet och om hur din livsberättelse finns i ett större sammanhang.Under konfirmandtiden får livsfrågorna ta stor plats och tiden att fundera tillsammans finns. Några av de teman som tas upp är Gud, Livet, Döden, Kärlek, Relationer, Jag, Du och Jesus.Vi rider, skapar, sjunger, pratar, leker, äter och deltar i församlingens gudstjänstliv.