Foto: Magnus Aronson/ IKON

Konfirmation

Hur påverkar corona?

Precis som i övriga verksamheter följer vi myndigheternas restriktioner. Vi tvättar händerna, spritar dem, håller avstånd och stannar hemma vid symptom.

Konfirmandledarna informerar grupperna allteftersom vilken typ av träff det blir - ute eller inne, digitalt eller fysiskt.

Tack för din förståelse!

Att vara konfirmand handlar om livet och om hur din livsberättelse finns i ett större sammanhang.

Under konfirmandtiden får livsfrågorna ta stor plats och tiden att fundera tillsammans finns. Några av de teman som tas upp är Gud, Livet, Döden, Kärlek, Relationer, Jag, Du och Jesus. Vi åker på läger, skapar, sjunger, pratar, leker, äter och deltar i församlingens gudstjänstliv.

För mer information och ANMÄLAN. Våra sökord på Inte som du tror: Hallstahammar, Kolbäck, S:t Larsgården, DUVAN.

Konfirmation

Många har frågor kring konfirmationen, frågor som Måste jag tro på Gud?, Måste jag vara döpt?, Hur är det med läger? Måste man vara med på allt? etc. Du hittar svar på flera frågor via Inte som du tror.se.

Konfirmandtiden avslutas med en konfirmationsgudstjänst. Konfirmationen är en bekräftelse av ditt dop. I Guds ögon är alla människor värdefulla. Konfirmationen är ett sätt att bekräfta detta för just dig.

Konfirmand hos oss

Våra grupper vänder sig till dem som börjar åk 8 och 9 till hösten. Vill du bli konfirmand? Var med i våra grupper!

Veckokonfirmander

Start: tisdagen den 29 september 16:30-19:00
Vi bjuder på pizza!
Träffarna är på Församlingshemmet DUVAN, Kolbäck.
16:00-18:30 varannan tisdag,
Konfirmation 22 maj 2021.

Helgkonfirmander

Start: onsdagen 30 september kl 17:00
Vi bjuder på pizza!
Träffarna är på S:t Larsgården, Hallstahammar fördelat på ca en söndag och en onsdag i månaden.
Konfirmation 22 maj 2021.

Vi hoppas på en givande läsning tillsammans!

konfirmandledarna
Kicki, Johannes, Frida