Bokmässan 2017

Bokmässan är nu slut för i år. Svenska kyrkan har erbjudit ett större program än någonsin och på tre scener då olika perspektiv på bildning lyfts tillsammans med samarbetsparter. Alla författarsamtal från Se människan-scenen och en hel del annat kan du nu se på vår Youtubekanal.

Svenska kyrkans satsning på årets bokmässa har bjudit på 58 scensamtal med olika perspektiv på bildning på Bokmässans temascen Om:bildning och Fredagsscenen, ett 70-tal författarsamtal på Se människan-scenen och 17 seminarier.

Se klippet nedan från Bokmässans temascen Om:bildning som Svenska kyrkan ansvarat för (1:18 min)

Vad är bildning Navid Modiri?

Författaren och journalisten Navid Modiri berättar om sin egen bildningsresa i klippet nedan (2:33 min)

Därför valde Svenska kyrkan att medverka på årets bokmässa

Erika Hedenström, projektledare och kultursekreterare, berättar om Svenska kyrkans ställningstagande i klippet nedan (2:36 min).

Se författarsamtalen på youtube

Författarsamtalen från Se människanscenen och andra filmer från Bokmässan kan se på vår Youtubekanal. Du kommer även att kunna se scensamtalen från Fredagsscenen som sänds av UR Samtiden under hösten 2017.