Foto: Mikael Ringlander

Bokmässan

Bokmässan är Nordens största kulturella mötesplats. Svenska kyrkan kommer som vanligt att erbjuda ett varierat program med existentiellt perspektiv under fyra dagar. Programmet släpps 28 maj. Torsdag 26 sep - söndag 29 sep 2024, Svenska Mässan Göteborg

Biljetter, seminariekort, guldkort

Entrébiljetterna gäller valfri dag till alla utställningshallar. För seminarier krävs seminariekort torsdag - lördag. Enstaka rabatterade entrébiljetter kommer även att säljas i Domkyrkan, Göteborg, med start i augusti. Beställ senast 10 september för att få rabatt.

Seminarieprogram

Se människan medverkar med seminarier på fyra scener under Bokmässan. Om allt från rymdepos och seriefigurer till skogsfrågor och bistånd. Alla med ett fördjupande och existentiellt fokus som inspiration för vidare samtal. Men också med en blandning av humor och allvar.

Scenprogram

Varje år hålls ett sjuttiotal författarsamtal på Se människan scenen. Samtalen handlar om litteratur och existentiella frågor, något som blivit Se människanscenens kännetecken.

Utanför Svenska Mässan

Flera kyrkor i stiftet kommer att genomföra aktiviteter utanför Svenska Mässans lokaler men som hör samman med Bokmässan.

Fotografiska stråket

Svenska kyrkan arrangerar tillsammans med Bokmässan varje år utställningar med bilden i fokus.

Bokmässan går till historien

Här kan du hitta material från tidigare års upplagor av Se människan och Svenska kyrkans närvaro på Bokmässan.