Other languages with Google Translate

Bokmässan

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Bokmässan

Varje år medverkar Svenska kyrkan på Bokmässan i Göteborg med programmet Se människan. Seminarier, scenprogram och andra arrangemang bjuder på samtal med aktuella författare om tro, livsfrågor och vad det egentligen innebär att vara människa.

Här finns vi

Den 27-30 september hittar du både Se människan montern (G 02:10) och Teologiska hörnan (G01:01) på plan två, Svenska mässan i Göteborg. Här samsas vi med våra samarbetspartners Pilgrim Sverige, Sensus studieförbund, Sigtunastiftelsen, Verbum och Sackeus som bjuder på mässans godaste kaffe.

Du som inte kan besöka Se människan-scenen kommer att kunna se författarsamtalen på vår youtubekanal och lyssna på dem här eller via Itunes.

Välkommen!

Söndag 30 september 11.00-12.00. Direktsänds av P1 i SR.

Litterär gudstjänst på mässan

Hur vet jag egentligen om det är rätt person jag har blivit? Kunde jag ha varit någon helt annan? I gudstjänsten möter litterära texter bönens och ritens språk. Identitet, historia, kön och gudsbilder lyfts fram av Nino Mick, Agnes Lidbeck och Anna Höglund. Ludvig Lindelöf leder gudstjänsten och Masthuggets popkör sjunger. Söndag 30 september 11.00-12.00. Direktsänds av P1 i SR.

Bokmässan handlar inte bara om ord utan även om bilder. I samarbete med fotografer och förlag visas aktuella fotografier som utställningar och bildspel på Se människan-scenen.

Fotografiska stråket