Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Björnekulla-Västra Broby församling Besöks- och postadress: Järnvägsgatan 24, 26531 Åstorp Telefon: +46(42)56900 E-post till Björnekulla-Västra Broby församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Björnekulla-Västra Broby församling

Björnekulla-Västra Broby församling har som vision att göra Jesus Kristus känd, trodd, älskad och efterföljd. Vi vill vara en naturlig del av samhället och dela människors liv i glädje och sorg.

Musik i sommarkväll 2018

Välkommen till våra kyrkor i sommar. Vid sex tillfällen under sommaren blir det Musik i sommarkväll, vanligtvis på onsdagskvällar. Missa inte dessa vackra musikstunder, som också innehåller psalmsång och betraktelse. Nu i augusti har vi tre kvällar kvar:

Onsdag 1 augusti kl 19.00 i Björnekulla kyrka blir det internationellt gästspel. Björn Kleiman tillsammans med sopransolist och musiker från när och fjärran ger en oförglömlig kväll under rubriken "Flammende Rose". 

Onsdagen den 15 augusti kl 19.00 i Västra Broby kyrka kommer pianisten Stefan Wikrén med vänner och och framför ett vackert musikprogram med titeln "Sakral jazz"

Onsdagen den 29 augusti kl 19.00 i Björnekulla kyrka gästar oss sopranen Kerstin Karlsson som ger oss guldkant på sensommaren tillsammans med ackompanjerande musiker.

Läs mer om årets program för Musik i sommarkväll

ÅRETS FÖRSAMLINGSRESA

2018 års församlingsresa blir den 12 september kl 10-17. Pris 300 kr/person.

Vi besöker Barkåkra kyrka, blir guidade och har andakt. En god lunch intager vi under resans gång och avslutar med eftermiddagskaffe på Gräddhyllans Lantcafé.

Reseledare: DIakon Ewa Wennerholm, tfn 0703-280681

Svenska kyrkans bönewebb

Skriv din bön, tänd ett ljus eller gör både ock genom din mobil, läsplatta eller dator. Klicka här för att komma till Svenska Kyrkans Bönewebb. Där kan du tända ett ljus i en av våra kyrkor. 

Kyrktaxi

För att beställa Kyrktaxi till några av våra gudstjänster
gäller följande telefonnummer: 042-12 02 00

Kyrktuppens förskola
Vår populära förskola Kyrktuppen har ljusa och fina lokaler, stor och omväxlande utemiljö och engagerade pedagoger. Är du intresserad av plats för ditt barn, hör av dig till förskolechef Jennica Larsson, tfn 0707-830868. Läs mer om Kyrktuppens förskola