Other languages with Google Translate

Musik och kör

Att sjunga är glädje och hälsa. Vi har körer för alla åldrar. Vi har också regelbunden konsertverksamhet med både våra egna och gästande musiker.

Körer

Disney-kören, för barn i årskurs 1-6 i två grupper. Vill du vara med i Disneykören och går i låg- eller mellanstadiet? Kom med i vårens Disneyprojekt, vi övar fram till Disneykavalkaden 29 mars.
Tisdagar 16.30-17.15 åk 3-6, start 14 januari
Onsdagar 17.00-17.40 åj 1-2, start 15 januari.
Björnekulla församlingshem, körsalen på 2:a våningen, Åstorp
Ledare: Per Henrik Johansson
Kontakt och anmälan:
perhenrik.johansson@svenskakyrkan.se eller tel. 070-714 44 42

Ungdomskören träffas i körsalen i Björnekulla församlingshem torsdagar kl 17.15-18.15. Vi sjunger på ungdomsmässan, vid olika evenemang ute i samhället och i kyrkan och vi gör också resor ibland.
Ledare: Camilla Rosenqvist, tfn 0733-588076   c.rosenqvist76@gmail.com

Voices.
Ny kör för unga vuxna och vuxna ungdomar med eller utan tidigare körerfarenhet. Tänkt ålder 20-40. Vi sjunger mest tvåstämmigt i olika genre: ballad, jazz, visa och gospel. Du behöver inte ha sjungit i kör tidigare, och behöver inte heller kunna noter. Men du gillar att sjunga!
Tisdagar kl. 17.45-18.45

Björnekulla-Västra Broby kyrkokör. Vi sjunger en blandad repertoar med tonvikt i det klassiska. Du bör ha sjungit i kör tidigare. Kören sjunger i sopran 1, sopran 2, alt och baryton.
Tisdagar kl. 19.00-20.30.
Vi ska försöka bygga upp en mansstämma framöver, så sångintresserade killar/män är varmt välkomna att höra av sig!
Björnekulla församlingshem, körsalen, Åstorp
Ledare: Per Henrik Johansson                                                                                                  Kontakt och anmälan: perhenrik.johansson@svenskakyrkan.se eller tel.              070-714 44 42

Välkommen
du som vill medverka i våra körer. Vi finns även på Facebook. Om du undrar något om församlingens musikverksamhet, välkommen att kontakta Per Henrik Johansson, organist och körledare i Björnekulla-Västra Broby församling, tfn 0707-144442, perhenrik.johansson@svenskakyrkan.se