Musik och kör

Att sjunga är glädje och hälsa. Vi har körer för alla åldrar. Vi har också regelbunden konsertverksamhet med både våra egna och gästande musiker.

Kyrkokören önskar god jul med tre julsånger

Körer 

Barnkörerna pausar tills vidare

 

Ungdomskören träffas i körsalen i Björnekulla församlingshem måndagar kl 16. Vi sjunger på ungdomsgudstjänster, vid olika evenemang ute i samhället och i kyrkan och vi gör också resor ibland. Vi ses med avstånd och övar under säkra former. 
Ledare: Camilla Rosenqvist, tfn 0733-588076   c.rosenqvist76@gmail.com


Voices. 
Kör för unga vuxna och vuxna ungdomar med eller utan tidigare körerfarenhet. Tänkt ålder 20-40. Vi sjunger mest tvåstämmigt i olika genre: ballad, jazz, visa och gospel. Du behöver inte ha sjungit i kör tidigare, och behöver inte heller kunna noter. Men du gillar att sjunga!
Tisdagar kl. 17.45-18.45, stora salen, Björnekulla församlingshem, Åstorp. Vi håller avstånd 2 meter. 

Kyrkokören. Vi sjunger en blandad repertoar med tonvikt i det klassiska. Du bör ha sjungit i kör tidigare. Kören sjunger i sopran 1, sopran 2, alt och baryton.
Tisdagar kl. 19.00-20.30. Vi håller avstånd, 2 meter, och vi övar i Björnekulla kyrka tillsvidare. Ledare: Per Henrik Johansson. Kontakt och anmälan: perhenrik.johansson@svenskakyrkan.se eller 070-7144442.                                     

Välkommen du som vill medverka i våra körer. Vi finns även på Facebook. Om du undrar något om församlingens musikverksamhet, välkommen att kontakta Per Henrik Johansson, organist och körledare i Björnekulla-Västra Broby församling, tfn 0707-144442, perhenrik.johansson@svenskakyrkan.se