Björnekulla-Västra Broby församling

Prata med oss

Kontakt

Björnekulla-Västra Broby församling Besöksadress: Järnvägsgatan 24, 26531 Åstorp Telefon: +46(42)56900 E-post till Björnekulla-Västra Broby församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Till innehållet

Musik och kör

Att sjunga är glädje och hälsa. Vi har körer för alla åldrar. Vi har också regelbunden konsertverksamhet med både våra egna och gästande musiker.


Körer

Församlingens barnkör för barn 6-8 år och träffas i Hyllinge småkyrka onsdagar kl 13.45-14.45. Tycker du också att det är roligt att sjunga, spela teater och skratta? Kom med i vårt gäng! Varmt välkommen. Ledare: Camilla Salomonsson.


Ungdomskören träffas i körsalen i Björnekulla församlingshem torsdagar kl 17.30-18.30. Vi sjunger på ungdomsmässan, vid olika evenemang ute i samhället och i kyrkan och vi gör också resor ibland. Ledare: Camilla Rosenqvist, tfn 0733-588076

Kyrkokören. I år är det 100-årsjubileum för Kyrkokören i Björnekulla-Västra Broby. Kyrkokören sjunger en blandad repertoar och medverkar i gudstjänsterna under kyrkans stora högtider. Kyrkokören ger också återkommande konserter och medverkar i olika projekt. Välkommen att vara med! Vi träffas i Björnekulla församlingshem måndagar kl 19.00-21.00. 

 

 

Konserter

Under vinterhalvåret, ungefär en gång i månaden, på söndagskvällar kl 18, är det musik i kyrkan. Gästande musiker från när och fjärran bjuder på fina program som ger ”balsam för själen”. Musik ge oss ljus och tröst och upplevelser utöver vad ord kan beskriva.