Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Konfirmander

Välkommen att bli konfirmand hos oss! Under ett år tillsammans får vi upptäcka mer om kristen tro, gemenskap och livet. Konfirmationstiden brukar vara mycket uppskattad av deltagarna och ger nya vänner, roliga upplevelser och rum för inre växt och tro. Varje år i september startar en ny omgång och finns det tillräckligt stor efterfrågan kan vi också ordna sommarläsning under tre veckor på sommarlovet.  

Konfirmation 2020

Under konfirmandtiden får du tillfälle att prata om stora och spännande frågor, om livet, Gud, tro och tvivel. Du kommer också träffa nya kompisar och ha kul.  Vi erbjuder några olika alternativ:

Pay it forward- konfirmander i Åstorp, söndag eller onsdagar
Vill du välja detta upplägg kan du välja mellan att vara med i söndagsgruppen eller onsdagsgruppen.

Söndagsgruppen träffas i Björnekulla/Åstorp ungefär var tredje söndag
kl 10-15. Vi umgås, är med på gudstjänsten, äter mat och har sedan fortsatt konfaträff med något tema. Vi åker också på upplevelsedagar och
hittar på aktiviteter. Välj denna grupp om du har mycket annat i veckorna.

Onsdagsgruppen träffas i Björnekulla/Åstorp varannan onsdag kl 15-17.30. Varje träff börjar med fika, sedan fortsatt konfaträff med något speciellt tema. Vi åker också på upplevelsedagar och hittar på aktiviteter.

Båda onsdags– och söndagsgruppen gör två upplevelsedagar per termin, då vi tillsammans upplever och utforskar livet med alla våra sinnen, samt ett heldagsläger utan övernattning på våren 2020. Vi startar grupperna vecka 37.

Äventyrskonfirmander i Hyllinge
Tycker du om upplägget med fler äventyr väljer du äventyrskonfirmanderna med utgångspunkt i Hyllinge. Äventyrskonfirmanderna träffas i  Hyllinge ungefär varannan tisdag kl 16-18.30. Denna grupp har fokus på  äventyr och upplevelser. Förutom att träffas på tisdagar åker gruppen på utflykter, och har heldagar och halv-dagar med varierat innehåll då vi både är inomhus och utomhus. Gruppen är knuten till Hyllinge men är öppen för alla. LÄS MER OM DEN ÄVENTYRSKONFIRMANDERNA

Sommarkonfirmander
Vill du hellre satsa tre veckor på sommarlovet väljer du sommarkonfirmander. Sommarkonfirmanderna träffas i Björnekulla under tre sommarveckor i början på sommaren 2020, kl 9-14, måndagar-tisdagar och torsdagar-fredagar. Vissa dagar blir det dagsutflykter och studiebesök. Välj denna grupp om du har mycket annat under terminerna, och om du vill vara med i en lite mindre konfirmandgrupp som gör många olika aktiviteter tillsammans. Gruppen träffas också två gånger på hösten 2019 och två gånger på våren 2020.

Mer information i vår folder

Anmälningsblankett

För mer information, kontakta Ahnna Forsman Becke, 0760-520100  ahnna.forsman.becke@svenskakyrkan.se