Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Konfirmander

Välkommen att bli konfirmand hos oss! Under ett år tillsammans får vi upptäcka mer om kristen tro, gemenskap och livet. Konfirmationstiden brukar vara mycket uppskattad av deltagarna och ger nya vänner, roliga upplevelser och rum för inre växt och tro. Varje år i september startar en ny omgång och finns det tillräckligt stor efterfrågan kan vi också ordna sommarläsning under tre veckor på sommarlovet.  

Äventyrsgruppen i Hyllinge, tisdagar kl. 16.00 – 18.30

Gillar du äventyr - då är detta gruppen för dig! Vi kommer bland annat utforska grottorna på Kullaberg och klättra i träd på höghöjdsbanan i Ängelholm. Äventyren kommer att vara dagsutflykter, halv eller heldag. Vi startar gruppen med en kick-off i vecka 36. Därefter träffas gruppen utöver äventyren några tisdagar


Konfirmand i Åstorp,
"Jag är värdefull, - Du också!"
Onsdagar kl. 15.00 - 17.30 eller Torsdagar kl. 16.00 - 18.30

Konfirmanderna i Åstorp gör två upplevelsedagar per termin, då vi tillsammans upplever och utforskar livet med alla våra sinnen, samt ett heldagsläger utan övernattning på våren 2019. Vi startar vecka 36, därefter träffas grupperna ungefär varannan vecka samt någon lördag/studiedag.


Sommarkonfirmander

Tycker du att det är mycket i skolan eller på fritiden under terminerna men vill ändå konfirmera dig? Vill du ha tre roliga veckor tillsammans med andra ungdomar nästa sommar? Gå med i sommargruppen! Vi träffas i Åstorp två tillfällen på hösten och två tillfällen på våren 2019. Sen ses vi på sommarlovet, vecka 25, 26 och 27, på måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar mellan klockan 9.00 till 14.00. Vi åker också på ett 2-dygnsläger.

Läs mer om konfirmandverksamheten i Konfirmandfoldern 2019
Här finns anmälningsblankett

För mer info kontakta Ahnna Forsman Becke tfn 0760-52 01 00