Skolverksamhet

Skolvandringar
Sedan flera år erbjuder församlingen skolklasser i Åstorp, Hyllinge och Nyvång att komma på besök till kyrkan för att lära sig mer om ett särskilt tema. Besöken sker inom ramen för skolans undervisning.

Livskunskap
Sedan 2003 har församlingen ett samarbete med skolorna som länge kallats för Tjejsnack och nu Livskunskap.

Samarbete med SFI
Församlingen ordnar regelbundet träffar i samarbete med SFI

För mer info om skolkyrkoarbetet, ring Ahnna Forsman Becke tfn 0760-520100

After School
Går du i årskurs 3, 4 eller 5 och tycker om att hitta på saker?
Då finns After School på tisdagar mellan 14.30-16.30!

Vi kommer finnas på plats från 14.15, så att du kan komma direkt efter skolan eller droppa in när du slutar. Vi kommer att bjuda på fika när alla har kommit.
VAR: vita villan mitt emot Björnekulla kyrka
NÄR: tisdagar 14.30-16.30
PRIS: gratis!

Anmälan mailas eller postas till Lina Tillgren, se anmälningsblanketten. Märk kuvertet ”After School”. Mer information kommer vid anmälan
Begränsat antal platser (12 stycken)

På grund av rådande situation med Covid-19 är vi mycket noga med att tvätta händerna, hålla avstånd, samt att vi är mycket utomhus.
Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner
Vill du veta mer eller har frågor om gruppen kontakta först Lina.
Lina Tillgren 0760-52 99 83, lina.tillgren@svenskakyrkan.se
Ahnna Forsman Becke 0760-52 0100, ahnna.forsman.becke@svenskakyrkan.se