Älvdalens församling

KP

Kyrkorådet i vår församling har anställt Karolina Pernling som vår nya kyrkoherde. Hon tillträder tjänsten den 1 oktober och vi gläds åt att du vill jobba hos oss. Vi hoppas att du ska trivas här hos oss och att det ska bli många goda år i vår församling.

Visa hänsyn

Med hänsyn till varandra ber vi dig stanna hemma om du känner dig sjuk eller har symptom på luftvägsinfektion, så som hosta, snuva, feber, m.m

Församlingsexpeditionens öppettider:

måndag, tisdag, torsdag och fredag kl. 10.00 - 12.00.
Telefonnr: 0251-431 40

Verksamheter som inte har uppehåll finns i nedanstående
 schema.
För våra gudstjänster se också kalendariet. Klicka här

(Uppdaterat 16 nov)

Vår verksamhet v. 46

Kyrkan är öppen på vardagar kl. 8.00 - 16.00. Välkommen in!

13.00-15.00 Kyrkliga arbetskretsen i Stora salen, Brittgården.

10.30-11.30 Vagga gunga gå i Stora salen, Brittgården.
11.30-13.00 Sopplunch i Stora salen, Brittgården.

13.00-15.00 MåBra-kören, Brittgården
16.30-17.45 Barnkören övar, Brittgården
19.00-21.00 Kyrkokören övar i Stora salen, Brittgården.

09.00-12.00 Kyrkis (fd öppna förskolan), Brittgården

11.00 Gudstjänst i Älvdalens kyrka.

Klicka här för att komma till församlingens facebooksida!

Älvdalens församling

Älvdalens församling är en evangelisk-luthersk, öppen, demokratisk folkkyrka.  Församlingen är en självstyrande gemenskap som lever och  utvecklas och därför skiftar dess verksamhet med medlemmarna och tiden.
Kärnan i församlingsgemenskapen är gudstjänsterna.
Älvdalens församling ingår i Norra Dalarnas kontrakt i Västerås stift.
Kyrkorådet är församlingens styrelse.

VÄLKOMMEN TILL DOP

Ett litet barn har kommit till världen. Det vill vi fira tillsammans med er. Klicka här för att läs mer om dopet!

Be en bön, tänd ett ljus

På bönewebben kan du be en bön eller tända ett ljus. Kanske för en närstående eller någon långt bort. Någon frisk eller någon sjuk. För dig själv eller för någon annan.

Digitalt i Älvdalens församling

Klicka här för att komma till våra digitala Andakter.

FAIRTRADE

Vår Fairtradehylla finner du vid expeditionsdisken i Brittgården. Vi har passat på att fylla den med choklad, kryddor och leksaker. Välkommen in!

NEDLAGDA GRAVSTENAR

Information om nedlagda gravstenar klicka här!

SKYLTADE GRAVPLATSER

Älvdalens församling söker gravrättsinnehavare. De gravplatser som berörs är försedda med skylt. Du som vill veta mer eller om du är antecknad som gravrättsinnehavare är välkommen att kontakta församlingsexpeditionen. För mer information klicka här!

GRAVSKÖTSEL

Älvdalens församling erbjuder gravskötsel och övrig service på församlingens samtliga kyrkogårdar. För mer information klicka här!

Bli Medlem

Genom att vara med i Svenska kyrkan bidrar du till att både du och andra kan ta del av ett omfattande socialt arbete både här i Älvdalen och ute i världen. Du bidrar till att kyrkorummen kan finnas för såväl stillhet och eftertanke, som gudstjänster och konserter. Du bidrar till att barn och ungdomar kan få växa i trygghet och självkänsla. Och att människor, oavsett ålder, kan hitta ett meningsfullt och aktivt liv.

Anmälningsblankett:  (Klicka här!)

Dina personuppgifter

Så här behandlar Svenska Kyrkan dina personuppgifter:  (Klicka här!)