Älvdalens församling

Bild: Ulf Jonsson

Älvdalens församling är en evangelisk-luthersk, öppen, demokratisk folkkyrka.  Församlingen är en självstyrande gemenskap som lever och  utvecklas och därför skiftar dess verksamhet med medlemmarna och tiden.
Kärnan i församlingsgemenskapen är gudstjänsterna.
Älvdalens församling ingår i Norra Dalarnas kontrakt i Västerås stift.
Kyrkorådet är församlingens styrelse.

Välkommen till Dop

Ett litet barn har kommit till världen.
Det vill vi fira tillsammans med er.

Läs mer om dopet: (Klicka här!

Gravskötsel

Älvdalens församling erbjuder gravskötsel och övrig service på församlingens samtliga kyrkogårdar. För mer information klicka på knappen.

Prislista

Skyltade gravplatser!

Älvdalens församling söker gravrättsinnehavare. De gravplatser som berörs är försedda med skylt. Du som vill veta mer eller om du är antecknad som gravrättsinnehavare är välkommen att kontakta församlingsexpeditionen.

Klicka här om du vill veta mer!

Ge en gåva

Ge en gåva för att människor själva ska kunna skapa sig ett tryggare liv. Din gåva förändrar livet för människor i utsatthet.
Du får personliga gåvobevis att ge bort.

Till ACT Svenska kyrkans Gåvoshop:  (Klicka här!)

Gravstenar

Information om nedlagda gravstenar:  (Klicka här!)

Bli Medlem

Genom att vara med i Svenska kyrkan bidrar du till att både du och andra kan ta del av ett omfattande socialt arbete både här i Älvdalen och ute i världen. Du bidrar till att kyrkorummen kan finnas för såväl stillhet och eftertanke, som gudstjänster och konserter. Du bidrar till att barn och ungdomar kan få växa i trygghet och självkänsla. Och att människor, oavsett ålder, kan hitta ett meningsfullt och aktivt liv.

Anmälningsblankett:  (Klicka här!)

Dina personuppgifter

Så här behandlar Svenska Kyrkan dina personuppgifter:  (Klicka här!)