Brittgården

är församlingens administrativa centrum och samlingsplats för all verksamhet som inte är bunden till kyrkan eller kapellen.

Bild: Ulf Jonsson
Församlingshemmet Brittgården är lokaliserad inom samma område som Älvdalens kyrka och utgör en naturlig del av kyrkomiljön. Här finns församlingsexpeditionen, kansli, arkiv, lokaler för barn- och ungdomsarbetet samt kapell och samlingssalar för minnesstunder och andra sammankomster. Här har musikerna, diakonen, prästerna m.fl. sina arbetsrum.

I anslutning till Brittgården ligger Diakonicenter med handledare, material och utrustning för textilslöjd.  Läs mer: (Klicka här!)
Bild: Ulf Jonsson