Konfirmander

Vi kör torsdagsträffarna enligt schema, konfirmationen är flyttad till 30/8. Alla helgaktiviteter är flyttade till i höst, information om datum och tider kommer senare.

Vad är det bästa med att vara konfirmand?

Under konfirmandtiden får du möjlighet att möta både dig själv och andra på ett nytt sätt.

De flesta svarar gemenskapen och allt det roliga vi hittar på. Ytterligare andra uppskattar möjligheten att göra och prata om sådant man aldrig skulle gjort annars. Många svarar att andakterna eller lägren/utflykterna är det som gjort starkast intryck. Konfirmationstiden brukar innebära minnen för livet!

Måste man tro på Gud?

Du behöver inte tro på Gud för att anmäla dig, men vara öppen för att det kanske kommer att sås ett frö av tro i dig under resans gång. Vissa tror på Gud när de börjar sin konfirmationstid, några börjar tro under tiden, medan andra gör det inte alls.

Hur ofta ses man?

Vi träffas en gång i veckan och någon helg. Ibland på hemmaplan och ibland på läger/utflykter. Vi vet att många ungdomar idag har många andra aktiviteter på helger och har förståelse om du behöver vara borta ibland. Det viktigaste är att vi innan en träff börjar vet om du kommer eller inte.

I mars träffar vi andra konfirmander från stora delar av Dalarna under en happening som heter Fighting the darkness

”Klicka här för vanliga frågor & svar”

Anmälan

Anmäl dig  genom att  maila, ringa Linda Axelsson. Du kan även anmäla dig via formuläret längre ner på denna sida.

Vid frågor och funderingar

Linda Axelsson Församlingspedagog

0251-431 51     linda.axelsson@svenskakyrkan.se

Carina Wallin Barn och ungdomsledare

0251-431 64     carina.wallin@svenskakyrkan.se

Andreas Nerelius Kyrkoherde

0251-431 43     andreas.nerelius@svenskakyrkan.se

Träffar

Torsdagar klockan 15.30 i Brittgården.

Konfirmandanmälan hösten 2019

Är du döpt?