Barn och Ungdom

Älvdalens församling har en bred barn- och ungdomsverksamhet vilket du som medlem är med och stöttar. Vi är mycket glada över detta och hoppas att du fortsätter med ditt medlemskap.

tisdagar 10.30-11.30 kan föräldrar med små barn komma på Vagga – Gunga – Gå för att sjunga med sina barn, lära sig olika ramsor och bara umgås. Det är viktigt med gemenskapen mellan föräldrar och det är bra att kunna träffas och utbyta tankar och idéer om barnen.  
Övervåningen i Brittgården är öppen för lek från 9.00 på tisdagar.

Den som vill kan sedan stanna på Sopplunchen som serveras i Brittgården mellan 11.30 – 13.00 på tisdagar

Senare under tisdagen mellan 15.00-16.45 är det Tisdagskul för dig i åk 1-6 då vi pysslar, spelar spel, bakar mm. Carina och Kristina är ledare. 

Barnkören övar onsdagar 16.30 - 17.45 i Brittgården. Barn i ålder 7-12 år är välkomna att vara med. Frågor besvaras av Gunilla Albertsdotter. Gunilla.Albertsdotter@svenskakyrkan.se

torsdagarna mellan 9.00-12.00 samlas barn och föräldrar på Kyrkis (fd Öppna förskolan) i Brittgården. Det blir mest lek och pyssel, men vi sjunger, läser ramsor och sagor också. Ibland så bakar vi eller lagar mat som vi sedan äter. 

Vi har ett gott samarbete med grundskolan. Vi har Riddarskola för barnen i årskurs 5. i riddarskolan får de blivande riddarna lära sig hur man ska vara mot varandra när det gäller ärlighet, vänskap mm. Vi är även med i Religionsveckan för barn i årskurs 6.        

Hjärtligt välkomna att vara med!

Har ni frågor? Ring 431 51 Kristina Spännar

     
 Kalender Älvdalens församling