Barn och Ungdom

Älvdalens församling har en bred barn- och ungdomsverksamhet vilket du som medlem är med och stöttar. Vi är mycket glada över detta och hoppas att du fortsätter med ditt medlemskap.

tisdagar 10.30-11.30 kan föräldrar med små barn komma på Vagga – Gunga – Gå  för att sjunga med sina barn, lära sig olika ramsor och bara umgås. Det är viktigt med gemenskapen mellan föräldrar och det är bra att kunna träffas och utbyta tankar och idéer om barnen. Carina och Linda är ledare för gruppen. 
Övervåningen i Brittgården är öppen för lek från 9.00.

Den som vill kan sedan stanna på Sopplunchen som serveras i Brittgården mellan 11.30 – 13.00 på tisdagar

Senare under tisdagen mellan 15.15-16.45 är det Tisdagskul för dig i åk 1-6 då vi pysslar, spelar spel, bakar mm. Carina och Linda är ledare.

torsdagarna mellan 9.00-12.00 samlas barn och föräldrar på Öppna förskolan i Brittgården. Det blir mest lek och pyssel, men vi sjunger, läser ramsor och sagor också. Ibland så bakar vi eller lagar mat som vi sedan äter. Carina och Linda är ledare för Öppna förskolan.

Mellan 15.30-17.30 träffas även Konfirmandernatorsdagarna där Andreas, Carina och Linda är ledare.

Vi har ett gott samarbete med grundskolan. Bland annat så har vi Bibeldrama med barnen i årskurs 2 och 3 samt Riddarskola för barnen i årskurs 5. I riddarskolan får de blivande riddarna lära sig hur man ska vara mot varandra när det gäller ärlighet, vänskap mm. Vi är även med i Religionsveckan för barn i årskurs 6.        

Hjärtligt välkomna att vara med!

                                Har ni frågor? Ring 431 51

     
 En sammanställning finns under "Veckoprogram"