Foto: Lina Eriksson

Pop-up öppen förskola

Pop-up är en mötesplats utomhus för er som vill leka, sjunga och fika tillsammans. Personal finns på plats kl. 9.30-10.30. Kom när ni vill, gå när ni vill. Våren 2024 ses vi den 3 maj-14 juni på olika lekplatser runt om i stan.

Våren 2024:
3 maj Hedlundadungens äventyrlekpark
10 maj Mariedalslekparken
17 maj Rymdlekparken – Ersboda
24 maj Tålekparken - Västerslätt
31 maj Äventyrslekparken - Tomtebo
7 juni Lekparken vid OK/Q8 - Haga
14 juni Stengärdanslekpark - Sandbacka

Roligt för både barn och föräldrar – öppen förskola i popup-format

Under fredagsförmiddagar i höst kan barn och föräldrar vara med på öppen förskola i lekparker runtom i Umeå. Sångstund och lek kombinerat med vuxenutbyte och kaffe garanteras. – Barnen gillar att leka i lekparken och för min del är det kul att få träffa andra småbarnsföräldrar, säger mamman Victoria Königsson.

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker? 

En person som kommit fram till en gammal kyrka håller en mobiltelefon i handen. På skärmen visas information om kyrkan.

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Du är alltid välkommen att fira gudstjänst! Vi firar gudstjänst vissa dagar för att leva i Guds tjänst alla dagar. Bön och arbete behöver gå hand i hand för att tro och liv ska höra ihop. 

Vad händer i kyrkan idag?

I kyrkan finns många möjligheter att hitta ett nytt sammanhang eller fortsätta med något du redan gillar.

Till kalendern