Ett litet barn kryper fram mot fröken som sitter i en ring på golvet och sjunger och spelar gitarr på Öppen förskola. Barnets mor ser på.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Bebiscafé i Tegs kyrka

Tisdagar kl 9.30–12. Kom och lek, mys och fika. Åldersanpassade sång- och rytmikstunder kl 10. Frestande fika till lågt pris, även för veganer och allergiker. Vårterminen pågår 24/1–30/5. Bebiscafét är inställt 4/4 då vi har påskvandringar.

Vi bakar nästan allt sött fikabröd själva och använder i stor utsträckning rättvisemärkta och KRAV-märkta produkter. Vi använder inte nötter och mandel och har bra alternativ för veganer och allergiker. I caféet kan du även köpa smörgås och barnmat. Betalning sker med swish.

Våra hålltider:

  • 9.30 Vi öppnar. Drop in (serveringen är öppen hela tiden och ni väljer själva om ni vill vara med i någon av musikstunderna.)
  • 10.00 Musik- och rytmikstund. Spädbarn i Innebandyrummet med Kerstin och barn över 9 mån i Brasrummet med Ellen
  • 11.45 Gemensam städning
  • 12.00 Vi stänger

Veckans paj/kaka och annan aktuell information hittar du alltid på vår facebook!

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker? 

En person som kommit fram till en gammal kyrka håller en mobiltelefon i handen. På skärmen visas information om kyrkan.

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänster runt om i Umeås kyrkor. Du är alltid välkommen! Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan.