Tibro pastorat

Kontakt

Tibro pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 2, 54335 Tibro Telefon: +46(504)43900 E-post till Tibro pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Tibro pastorat

Välkommen till Svenska kyrkan i Tibro och Ransberg på webben!

Det händer i våra kyrkor

Månadens gudstjänster

Terminsstart 16/1 därefter stickcafé förmiddagar varannan vecka, stickcafé eftermiddagar varje vecka. Uppehåll vid lov- och helgdagar.

Stickcafé

Orgelfrukost i Högåskyrkan.
Terminen startar torsdagen den 19/1.
Uppehåll vid lovveckor och helgdagar

Orgelfrukost

Orgelfrukost i Högåskyrkan. Terminen startar torsdagen den 19/1. Uppehåll vid lovveckor och helgdagar

Prästkandidat Erik

Jag heter Erik Horner och är relativt nyinflyttad till Tibro. Tillsammans med min fru Kajsa, som själv är uppvuxen här, och våra två barn Hulda och Natanael flyttade jag hit i slutet av förra året. Från början kommer jag från Skåne Tranås, på Österlen. Jag läser till präst vid Göteborgs universitet och gör nu fyra veckors praktik i Tibro pastorat, vilket jag tycker känns väldigt kul och spännande. Om två år är jag förhoppningsvis prästvigd för Skara stift och inne på mitt år som pastorsadjunkt. Förutom familj och teologistudier, där nya testamentets exegetik är mitt huvudområde, älskar jag att sjunga, springa och har nyligen fått ett intresse för brädspel.

Mässa av Stina Wessman.
Ransbergs kyrka 2/4 kl 16.00
Ransbergskören, projektkören och kompband

Den som älskar

Mässa av Stina Wessman. Ransbergs kyrka 2/4 kl 16.00 Ransbergskören, projektkören och kompband

Här kan du läsa mer om lediga tjänster i Tibro pastorat!

Här kan du läsa mer om lediga tjänster i Tibro pastorat!

Här kan du läsa mer om nästa års kyrkoval! T.ex kan du läsa om varför man ska vara förtroendevald i Svenska kyrkan.

Kyrkoval 17 sep 2017