Other languages with Google Translate

Kontakt

Tibro pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 2, 54335 Tibro Postadress: Box 267, 54323 TIBRO Telefon:+46(504)43900 E-post till Tibro pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ordna begravning själv

Något man kanske inte alltid tänker på är att man också kan välja att ordna med det mesta själv, från anmälan av dödsfall till gravsättning av den avlidne. Utförligare information finns i broschyren "Om begravning" som du kan hämta hos oss på kyrkogårdsexpeditionen.

Om du någon gång efter att ha tagit beslutet om att ordna med begravningen på egen hand skulle känna att viljan eller orken inte längre finns kan du givetvis vända dig till en begravningsbyrå och får hjälp med det som återstår.