Sunne pastorat

Sunne pastorat Besöksadress: Kyrkogatan, 68633 SUNNE Postadress: BOX 128, 68623 SUNNE Telefon: +46(565)688550 E-post till Sunne pastorat Webbplats

Sunne pastorat

Välkommen till Sunne pastorat! Vi vill vara ett stöd för dig i livets alla skeden. Gudstjänster, samtalsstöd, undervisning och olika aktiviteter och evenemang finns här för dig.

Att stort antal gravar har från 2014 varit kontaktskyltade i sökande efter anhöriga till de gravsatta.

Kontaktskyltade gravar

Sunne pastorat söker präst och diakon

Välkommen att ta del av sommarens musik i våra kyrkor!

Konserter i Sunne pastorat

Välkommen att ta del av sommarens musik i våra kyrkor!

Välkommen till ungdomskören!

Vi har olika grupper för ungdomar från 13 år och uppåt.

Välkomna alla ungdomar!

Vi har olika grupper för ungdomar från 13 år och uppåt.

Inom Sunne pastorat finns 4 kyrkogårdar.
Vänd dig till kyrkogårdsförvaltningen om du har frågor om gravrättsinnehav  gravskötsel, olika typer av gravskick med mera.
Välkommen till kyrkogårdsförvaltningens kontor som finns i anslutning  till pastorsexpeditionen i Sunne.

Kyrkogårdsförvaltningen

Inom Sunne pastorat finns 4 kyrkogårdar. Vänd dig till kyrkogårdsförvaltningen om du har frågor om gravrättsinnehav gravskötsel, olika typer av gravskick med mera. Välkommen till kyrkogårdsförvaltningens kontor som finns i anslutning till pastorsexpeditionen i Sunne.

Här kan du ladda ner och läsa de senaste protokollen från våra sammanträden i Kyrkofullmäktige och Kyrkorådet. Saknar du någon är det bara att ringa på Telefon: 0565-68 85 50 eller e-post sunne.pastorat@svenskakyrkan.se

Sammanträdesprotokoll

Aktuellt från Sunne pastorat