Sunne pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 3, 68634 SUNNE Postadress: Kyrkogatan 3, 68634 SUNNE Telefon:+46(565)688800 E-post till Sunne pastorat

Konfirmation

Vi erbjuder konfirmationsläsning för dig som bor i Sunne pastorat och går i årskurs 8. Längst ned här på sidan finns information inför konfirmationsläsningen 2019-2020.

Vill du bli konfirmand?

Kolla på filmen så får du en idé om hur konfirmandtiden kan se ut.

Du hittar filmen här nedanför.

Du är inte ensam om att fundera över livet och frågor som dem du ser här ovanför. Konfirmationen kan inte svara på alla frågor, men den är en möjlighet för dig att brottas med dessa funderingar.  Ge dig själv tid att fundera tillsammans med kompisar och lyssna till några svar som kanske passar dig.
Varje höst bjuder vi in ungdomar i årskurs åtta, som är medlemmar eller antecknade i Svenska kyrkan, till konfirmationsläsning.

Välkommen att bli konfirmand!

Vill du veta mer om konfirmationsläsningen?

Anna Düring, tel. 070-546 82 73.

epost: anna.during@svenskakyrkan.se