Konfirmation

Vi erbjuder konfirmationsläsning för dig som bor i Sunne pastorat och är född under 2004.

Du är inte ensam om att fundera över livet och frågor som dem du ser här ovanför. Konfirmationen kan inte svara på alla frågor, men den är en möjlighet för dig att brottas med dessa funderingar.  Ge dig själv tid att fundera tillsammans med kompisar och lyssna till några svar som kanske passar dig.
Varje höst bjuder vi in ungdomar i årskurs åtta, som är medlemmar eller antecknade i Svenska kyrkan, till konfirmationsläsning.

Välkommen att bli konfirmand!

Lägerläsning för konfirmander i Sunne pastorat

22 och 23 september 2018 kl. 10-16
Läsning i församlingshemmet i Östra Ämtervik, ingen övernattning, gemensam lunch och fika ingår.

22-27 april 2019
Konfirmandläger i påsklovsveckan med övernattning, stället är ännu inte bestämt.

24-26 maj 2019
Konfirmandläger på Åh Stiftsgård i Ljungskile med avslutning på Liseberg.

9 juni 2019
Konfirmation i valfri kyrka i Sunne pastorat.

Vill du veta mer om konfirmationsläsningen?

Anna Düring, tel. 070-546 82 73.

epost: anna.during@svenskakyrkan.se