Ryssby pastorat

Välkommen till oss och våra församlingar Ryssby, Agunnaryd och Tutaryd i Ljungby kommun.

Bibelsamtal

Uppslagen Bibel
Uppslagen Bibel Bild: Gustav Hellsing /Ikon

Tillsammans med Hans Luttrén läser och samtalar vi om

Bibelns glada budskap. Kvällsfika.

AGUNNARYDS FÖRSAMLINGSHEM

22/10 och 27/11 KL 18.30

RYSSBY FÖRSAMLINGSHEM

MÅNDAGAR KL 18.30

HÖSTENS DATUM: 16/9, 30/9, 21/10, 4/11 & 2/12

VARMT VÄLKOMMEN!

”Det där med livet. Vad är det för mening med alltsammans? Leder livet till något mer än det som syns? Tar det bara slut en dag?” Läs Britt-Karin Ekstrands tankar inför helgen.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

Vi lever alla under samma himmel och har samma rättigheter. Tillsammans med kyrkor och organisationer arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.

Act Svenska kyrkan

Välkommen att söka till Act Svenska kyrkans utbytesprogram för unga vuxna 18–30 år. Du får dela vardagslivet, och engagera dig i kyrkan och samhället under tre månader i Brasilien, Costa Rica, Filippinerna eller Tanzania.

Ung i den världsvida kyrkan