Ryssby pastorat

Välkommen till oss och våra församlingar Ryssby, Agunnaryd och Tutaryd i Ljungby kommun.

Ryssby pastorat bjuder på busstur till Liseberg

Lördagen den 25/5 åker vi till Liseberg. Vi räknar med att åka kl.7.30 då är vi framme ca 10.30  och hemresan beräknad till 17.00 och vi är åter i Ryssby kl.20.00.  Pastoratet bjuder på bussresan och Majblommekommittén bjuder på fika under resan. Ni kan även söka bidrag för inträde hos majblomman. Ansökningsblanketter finns på skolan resp. förskolan. Detta är en familjeaktivitet så barn kan inte åka utan målsman.

Skynda er att boka en plats!

Anmälan senast den 7/5 till Mia Wallin 0372-400 60 eller till mail maria.i.wallin@svenskakyrkan.se

Välkomna med er anmälan!

Ryssby pastorat