Ryssby pastorat

Välkommen till oss och våra församlingar Ryssby, Agunnaryd och Tutaryd i Ljungby kommun.

gravsmyckningskaffe

Gravljus Bild: Marcus Ibanez /Ikon

I samband med att du smyckar gravar på våra kyrkogårdar bjuder vi på fika vid följande tillfällen.

AGUNNARYDS KYRKA Fredag 1 november 14 - 16
RYSSBY KYRKA Fredag 1 november 14 - 17
TUTARYDS FÖRSAMLINGSHEM Fredag 1 november 14 - 17

Varmt Välkommen!

Bibelsamtal

Uppslagen Bibel
Uppslagen Bibel Bild: Gustav Hellsing /Ikon

Tillsammans med Hans Luttrén läser och samtalar vi om

Bibelns glada budskap. Kvällsfika.

AGUNNARYDS FÖRSAMLINGSHEM

22/10 och 27/11 KL 18.30

RYSSBY FÖRSAMLINGSHEM

MÅNDAGAR KL 18.30

HÖSTENS DATUM: 16/9, 30/9, 21/10, 4/11 & 2/12

VARMT VÄLKOMMEN!

"Hur hälsar du på andra människor? Jag kommer ofta på mig själv med att säga ”hej hej” till människor jag känner, och till människor som jag passerar på gatan. Ibland blir det ett samtal, ibland bara ett hej.” Läs Catharina Carlssons tankar inför helgen.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

Vi lever alla under samma himmel och har samma rättigheter. Tillsammans med kyrkor och organisationer arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.

Act Svenska kyrkan

Välkommen att söka till Act Svenska kyrkans utbytesprogram för unga vuxna 18–30 år. Du får dela vardagslivet, och engagera dig i kyrkan och samhället under tre månader i Brasilien, Costa Rica, Filippinerna eller Tanzania.

Ung i den världsvida kyrkan