Foto: Louise Hedberg /Ikon

Ryssby pastorat

Välkommen till oss och våra församlingar Ryssby, Agunnaryd och Tutaryd i Ljungby kommun.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

En gång ska du bli bjuden till ett rike som inte finns på kartan. Men du ska längta dit, du har läst om det i dina böcker. Du ska därför bryta upp, packa dina väskor, klä dig lagom varmt och gå. Läs bloggtexten skriven av prästen Charlotte Frycklund.

Adventskalender

Följ Svenska kyrkans adventskalender på Facebook. Varje dag publiceras en kortare tanke, bön eller betraktelse som en öppnad lucka.

Tre flickor går bredvid varandra. En håller upp ett finger i luften för att påpeka något.

Bryt en tradition - Julinsamlingen 2021

Tvångsäktenskap, könsstympning och andra övergrepp krossar drömmar och slår sönder liv. Det är hög tid att bryta skadliga traditioner. Var med i kampen för alla flickors rätt till ett värdigt liv!

Kyrkliga handlingar

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.