Foto: Lena Persson

Ryssby pastorat

Välkommen till oss och våra församlingar Ryssby, Agunnaryd och Tutaryd i Ljungby kommun.

Lunchmusik

Pianotangenter
Pianotangenter Foto: Alex & Martin /Ikon

Vi lyssnar till ett musikprogram med Gisela Burgmann samt en andakt, efter ca en halvtimma går vi över till församlingshemmet och äter en god lunch för 40 kr. Pengarna går till Svenska kyrkan i utlandet - Paris.

• 28 september kl 12 i Agunnaryds kyrka

Varmt välkommen!

Församlingskväll 6 okt kl 17.30

Är du ny inflyttad och vill veta mer om församlingen. Funderar du kring dop för ditt barn som kanske inte blivit av under pandemin. Har du andra funderingar kring tro och kyrka? Vi möts tillsammans för samtal och god mat.

Anmälan till pastorsexpeditionen 0372-400 30 eller  ryssby.pastorat@svenskakyrkan.se senast 4 okt.

lovsång och bön

Temat är församlingsförnyelse. Vår präst Magnus Persson leder samlingarna som gäller hela pastoratet.

Agunnaryds kyrka

Onsdagarna 8, 15, 22 & 29 september kl 17 - 18

Välkommen!

Knäppta händer Foto: Magnus Aronson /Ikon

Kyrkliga handlingar

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.