Ryssby pastorat

Välkommen till oss och våra församlingar Ryssby, Agunnaryd och Tutaryd i Ljungby kommun.

Mina kollegor och jag hade delat upp veckans ärenden mellan oss och jag blev sänd på ett hembesök. Det var i alla fall vad jag trodde. Läs Emelie Hjerts tankar inför helgen om en helig stund vid ett köksbord.

Tankar inför helgen – präster funderar utifrån kommande söndags texter

Vi lever alla under samma himmel och har samma rättigheter. Tillsammans med kyrkor och organisationer arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.

Act Svenska kyrkan

Välkommen att söka till Act Svenska kyrkans utbytesprogram för unga vuxna 18–30 år. Du får dela vardagslivet, och engagera dig i kyrkan och samhället under tre månader i Brasilien, Costa Rica, Filippinerna eller Tanzania.

Ung i den världsvida kyrkan