Norra Tjusts pastorat

Kontakt

Norra Tjusts pastorat Besöksadress: Västerviksvägen 16, 59430 GAMLEBY Telefon: +46(493)12340 E-post till Norra Tjusts pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Norra Tjusts pastorat

Norra Tjusts pastorat ligger vid Tjusts vackra skärgård, i nordligaste delen av Kalmar län, gränsande till Östergötland.

VÄLKOMMEN!

Vill du söka efter gudstjänster och sammankomster?

Pastoratets kalender finns här eller bakom symbolen kalenderbladet överst till höger på alla sidor. _______________________________________________________________________

Här är alla sommarens musikupplevelser samlade i en PDF. Broschyren "Toner i Tjust" finns även att hämta i våra kyrkor.

Sommarmusik i Norra Tjust

Pastoratets sommarmusikaliska fest i Loftahammar.

Wahlbergorgeln - 250 år

Pastoratets sommarmusikaliska fest i Loftahammar.

Den 17 september
Öppettider: 9-11, 13-15, 18-20 i respektive församling
se information på ditt röstkort som kommer i brevlådan.

Kyrkovalet 2017

Den 17 september Öppettider: 9-11, 13-15, 18-20 i respektive församling se information på ditt röstkort som kommer i brevlådan.

Bilder från olika sammankomster och aktiviteter.

Följ församlingarna på Instagram

Bilder från olika sammankomster och aktiviteter.

Aktuellt från Norra Tjusts pastorat

Prenumerera via RSS