Norra Tjusts pastorat

Kontakt

Norra Tjusts pastorat Besöksadress: Västerviksvägen 16, 59430 GAMLEBY Telefon: +46(493)12340 E-post till Norra Tjusts pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Norra Tjusts pastorat

Norra Tjusts pastorat ligger vid Tjusts vackra skärgård, i nordligaste delen av Kalmar län, gränsande till Östergötland.

VÄLKOMMEN!

Vill du söka efter gudstjänster och sammankomster?

Pastoratets kalender finns här eller bakom symbolen kalenderbladet överst till höger på alla sidor. _______________________________________________________________________

Pastoratets församlingsblad finns med i tidningen Gamleby platsen, som delas ut till samtliga hushåll i Norra Tjust pastorat. På församlingssidorna hittar du tider för gudstjänster, konserter och sammankomster för alla åldrar.

Församlingsbladet.

Följ församlingarna på Facebook.

Bilder från olika sammankomster och aktiviteter.

Följ församlingarna på Instagram.

Bilder från olika sammankomster och aktiviteter.

Följ församlingarna på FACEBOOK.

Aktuellt från Norra Tjusts pastorat

Prenumerera via RSS