Norra Tjusts pastorat

Kontakt

Norra Tjusts pastorat Besöksadress: Västerviksvägen 16, 59430 GAMLEBY Telefon: +46(493)12340 E-post till Norra Tjusts pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Norra Tjusts pastorat

Norra Tjusts pastorat ligger vid Tjusts vackra skärgård, i nordligaste delen av Kalmar län, gränsande till Östergötland.

VÄLKOMMEN!

Vill du söka efter gudstjänster och sammankomster?

Pastoratets kalender finns här eller bakom symbolen kalenderbladet överst till höger på alla sidor. _______________________________________________________________________

I musikalen får vi ta del av olika historier ur Luthers liv
och reformationen.

Musikalen "Luthers ungar" i Odensvi kyrka.

Välkommen att medverka i ett musikalisk projekt för alla åldrar. Musikalen "Luthers ungar" ska spelas i Odensvi kyrka den 21 oktober kl.15. Vill du eller ditt barn delta i projektet tveka inte att kontakta oss. I musikalen får vi ta del av olika historier ur Luthers liv och reformationen.

Samtal med Nils-Henrik Sikström om
Martin Luther som aggressiv teolog, hans syn på dop och
 nattvarden .

500 år av reformation.

Välkommen till nästa temakväll med Martin Luther i centrum den 31 oktober kl.18.30 i Gamleby församlingshem. Samtal med Nils-Henrik Sikström om Martin Luther som aggressiv teolog, hans syn på dop och nattvarden .

Pastoratets församlingsblad finns med i tidningen Gamleby platsen, som delas ut till samtliga hushåll i Norra Tjust pastorat. På församlingssidorna hittar du tider för gudstjänster, konserter och sammankomster för alla åldrar.

Församlingsbladet

Bilder från olika sammankomster och aktiviteter.

Följ församlingarna på Instagram.

Bilder från olika sammankomster och aktiviteter.

Följ församlingarna på FACEBOOK.

Aktuellt från Norra Tjusts pastorat

Prenumerera via RSS