Norra Tjust pastorat

Kontakt

Norra Tjust pastorat Besöksadress: Västerviksvägen 16, 59430 GAMLEBY Telefon: +46(493)12340 E-post till Norra Tjust pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Norra Tjust pastorat

Norra Tjust pastorat ligger vid Tjusts vackra skärgård, i nordligaste delen av Kalmar län, gränsande till Östergötland.

Välkommen till den nya hemsidan!

Hoppas att du så småningom ska trivas med den nya utformningen.
Vissa sidor är inte kompletta ännu, men så småningom kommer allt mer att fyllas på.

Pastoratets kalender finns bakom symbolen för "kalenderbladet", överst till höger på alla sidor (på mobilen finns kalendern bakom de 3 prickarna).

"TONER I TJUST" - SOMMARMUSIK 2016

I sommarens Församlingsblad hittar du även årets upplaga av "Toner i Tjust".

På en del av de medverkande finns det ev mer presentation på pastoratets musiksida.

Välkommen att lyssna, att njuta och att koppla bort vardagens mångahanda.

LEDIGA TJÄNSTER

Vi har för närvarande två lediga tjänster i pastoratet, en som församlingsassistent eller pedagog och en prästtjänst. Klicka här  så får du veta mer.