Norra Tjust pastorat

Kontakt

Norra Tjust pastorat Besöksadress: Västerviksvägen 16, 59430 GAMLEBY Telefon: +46(493)12340 E-post till Norra Tjust pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Norra Tjust pastorat

Norra Tjust pastorat ligger vid Tjusts vackra skärgård, i nordligaste delen av Kalmar län, gränsande till Östergötland.

Välkommen till vår nya hemsida!

Hoppas att du så småningom ska känna dig bekant med den nya utformningen och de olika funktionerna.
Kör du fast och inte hittar lösningen själv kan du ringa exp på fm-tid (men inte på onsdagar) och fråga.
Vissa sidor är inte färdiga ännu, men förhoppningsvis ska de bli det före sommaren.

Pastoratets kalender finns bakom symbolen för "kalenderbladet", överst till höger på alla sidor (på mobilen - bakom de 3 prickarna).

_________________________________________________________________________

Vi har för närvarande en ledig tjänst i pastoratet, som församlingsassistent eller pedagog. Klicka här  så får du veta mer.