Konfirmation

Är du nyfiken på Gud, på kristen tro, på andra människor, på dig själv och den värld du lever i? Konfirmationsläsning är till för dig. Välkommen som konfirmand i Norra Tjust 2019/2020.

Kontakta konfirmandledarna:

MIKAEL  ALM

MIKAEL ALM

Komminister

Anette Danielsson

KARINA NAHLBOM

Komminister

Johanna Nilsson

Assistent i församlingsarbetet

KONFIRMERAS?    30 sekunder frågor

Vi vänder oss till dig som inte är konfirmerad och som nu känner att det skulle vara intressant.

Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken och vill veta mer om den kristna tron och vad den kan betyda för dig i ditt liv. Känns det spännande? Då ska du bli konfirmerad i Svenska kyrkan!

Under konfirmandtiden får du nog inte svar på alla dina frågor. Men du får veta mer om vad kristen tro är och du får höra hur andra tänker.

Genom bland annat diskussioner, samtal och gudstjänster får du möjlighet att fundera över vem du är och vad du tror.

Ungdomar som är 14 år (årskurs 8) får en särskild inbjudan.
Du som är äldre än så, eller rent av vuxen, får gärna höra av dej till pastorsexpeditionen om du vill delta i en konfirmandgrupp för övre tonår/vuxna.

30 sekunder med flera frågor

Bild: Galina Stenberg