Other languages with Google Translate

Kontakt

Nora församling Besöks- och postadress: Kyrkvägen 18, 74045 TÄRNSJÖ Telefon: +46(292)50009 E-post till Nora församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Nora församling

Vi är en liten församling i Tärnsjö med omnejd som är belägen i nordvästra Uppland med närhet till Dalälven och fina friluftsområden.

ONSDAGARNA 5, 12 och 19 DECEMBER kl 10.00-14.00 laddar vi upp inför julen med adventsfika i församlingshemmet. Välkommen för en pratstund och samvaro samt få tillfälle att tanka lite julkänsla. Fika kostar 30 kr och går till julkampanjen. Alla är varmt välkomna!

Välkommen till fika i adventstid!

I advent sjunger Kyrkokören vid tre tillfällen och du är välkommen! Klicka för mer info.

Lyssna till Nora kyrkokör!

Söndag 16 december 18.00. Kom och upplev julens stämningsfulla advents- och julsånger tillsammans med Nora Kyrkokör och dess solister under ledning av Pia Sundström. Välkommen!

Julkonsert

Sång av Kyrkokören. Välkommen!

Julotta

Juldagen 07.00 firar vi julotta i Nora kyrka med julens sånger och många levande ljus i hela kyrkan. Sång av Kyrkokören. Välkommen!

NYÅRSAFTON 16.00 i Nora kyrka. I texter, psalmer och böner

Ekumenisk nyårsbön

NYÅRSAFTON 16.00 i Nora kyrka. I texter, psalmer och böner tackar vi för året som gått och vi ber för det nya året. Stämningsfulla sånger framförs av Isabelle Brolin Biloff och Johan Wallin. Välkommen!

TRETTONDAGSAFTON 5 JANUARI 16.00. Vi sjunger ut julen tillsammans med kantor Pia Sundström och hennes barn. Varmt välkommen!

Musik i trettonhelgen