Nora församling

Vi är en aktiv församling i Tärnsjö som ligger i nordvästra Uppland med närhet till Dalälven och härliga friluftsområden. Svenska kyrkan i Tärnsjö vill bygdens bästa och uppmuntrar till lokalt engagemang.

Musikgudstjänst med Carolina Lindström

SÖNDAG 24 OKTOBER 11.00 i Nora kyrka. Musikgudstjänst med Caroline Lindström, musiker och Anna-Katrin Sigfridson Olovsson, präst. Enkelt kyrkfika serveras. Varmt välkommen!

Mässa & bibelsamtal

ONSDAGARNA 13, 20 & 27 OKTOBER 18.00 i församlingshemmet. Vi bjuder in till Mässa och bibelsamtal tre onsdagskvällar med start 13 oktober. Vi börjar med att fira en enkel mässa tillsammans och sedan fortsätter vi med att samtala om kommande helgs bibeltexter över en kopp kaffe/te. Ingen förkunskap behövs. Vår pastorsadjunkt Thorleif Skeppstedt leder mässan och samtalet. Varmt välkommen!

Onsdagsträffar i församlingshemmet!

Onsdagsträffarna fortsätter i församlingshemmet varje onsdag hela hösten. Vi pratar, fikar och har trevligt tillsammans. Varmt välkommen!

Gudstjänst med sånger från Taizé

SÖNDAG 31 OKTOBER 11.00 i Nora kyrka. Välkommen till en stilla gudstjänst med ljuständning och enkla lovsånger. Thorleif Skeppstedt leder gudstjänsten och Pia Sundström spelar. Välkommen!

Minnesgudstjänst med ljuständning

ALLA HELGONS DAG 6 NOVEMBER 18.00 i Nora kyrka. Vi samlas till minnesgudstjänst över de som gått bort under året och tänder ett ljus för var och en av dem. Kyrkokören sjunger. Välkommen!