Våra stugor

Österbo fäbodar består av två stugor. En stuga är alltid öppen. Den andra stugan är låst, men går att hyra för 500 kr/dygn via församlingsexpeditionen, tel 0292-500 09 eller e-post nora.tarnsjo.forsamling@svenskakyrkan.se.

Österbo fäbodar - belägna längs kyrkstigen
En stuga är alltid öppen och har en bred våningssäng för 2-4 personer samt öppen spis att elda i. Ytterligare en stuga finns att hyra innehållande storstuga och sovloft med tre bäddar. El finns indragen, men vatten finns i pump på gårdsplanen. Grillkåta, gungställning och rutchkana finns också på gården. Dessutom finns en spång ut till Hundsjön som ligger alldeles intill med roddbåt att låna.

För att hyra stugan, kontakta församlingsexpeditionen, se ovan.

Klockartäppan - belägen i Tärnsjö
En liten mysig stuga i Tärnsjö samhälle bredvid församlingshemmet (adress: Fingals väg 15). Här finns övernattningsmöjligheter med 3-4 bäddar inkl madrass, täcke och kudde. El finns, men vatten och avlopp saknas. Sommartid kan vatten tas i kran intill kyrkogården ca 150 m bort. Utedass finns på gården. Bokas via församlingsexpeditionen.