En församling, tre kyrkor. Vem du än är - du är välkommen.

Boka dop

Här kan du boka dop direkt på hemsidan. Hittar du inte en tid i kalendern som passar? Du är välkommen att höra av dig till expeditionen för fler tider, tel. 018-418 10 00.

Boka dop - hitta lediga doptider i Danmark-Funbo församling

Visa omsorg

hjälp till att begränsa smittspridningen!

Tillhör du någon av riskgrupperna eller har sjuksymptom som hosta, feber, snuva eller halsont? I nuläget uppmanas du i så fall att stanna hemma.
Just nu är det viktigt att vi visar varandra omsorg och hänsyn på de sätt vi kan, även om det för en tid betyder att några av oss inte kan delta i gudstjänster och andra aktiviteter i själva kyrkorummet.
Låt oss ändå mötas och vara kyrka där och när vi kan!

Språkträning, fika och nya vänner

Volontärer behövs! Som medmänniska kan du också hjälpa andra med sitt nya språk. Att delta i ett språkcafé är ett socialt, trevligt och otvunget sätt att umgås. Vill du avsätta en kväll i veckan för att slå dig ner och fika och prata med andra? Kontakta ansvariga för att få veta mer. Vi försöker ordna barnpassning varje gång. Gratis fika, nya vänner och intressanta samtal utlovas!

Bli volontär på språkcafé