Foto: Lars Quickfall

En församling, tre kyrkor. Vem du än är - du är välkommen.

Nya smittskyddsregler från och med 12 januari 2022

Den 12 januari 2022 införs nya smittskyddsregler gällande allmänna sammankomster i sverige.
Dessa innefattar gudstjänster, konserter och andra samlingar i våra kyrkor och övriga lokaler.

Att fritt kunna utöva sin religion och delta i gudstjänst är en grundlagsskyddad rättighet. I danmark-funbo församling vill vi ge så många som möjligt tillfälle att delta, samtidigt som vi vill undvika smittspridning.

Restriktioner vid gudstjänster och konserter.

Vi sitter på angivna platser i sällskap om max 8 personer, med avstånd mellan sällskapen på minst en meter. Kom gärna i god tid för att undvika trängsel. Det krävs inte vaccinationsbevis. Vilket innebär max 50 deltagare. Vid konserter avgörs från fall till fall om vaccinationsbevis krävs information om detta finner du på vår hemsida eller annan annonsering. Vaccinationsbevis kontrolleras för personer över 18 år tillsammans med fotolegitimation.

Vit text på blå bakgrund. Texten lyder Allsång med sångpiraterna Ako och Grosse uppskjutet håll koll på hemsidan för nya datum

Restriktioner vid uthyrning av lokaler

Vid dopkalas och andra samlingar får enligt gällande restriktioner max 20 personer delta.

Vid minnesstunder i samband med begravning i någon av våra kyrkor får 50 personer närvara.

Hjälp oss att  minska smittspridningen

För att vi ska kunna fortsätta hålla kyrkan öppen ber vi dig att:

• Stanna hemma om du känner av förkylningssymptom

• Hålla god handhygien. Handsprit finns lättillgängligt i våra lokaler

• Lämna kyrkan under ordnade former, enligt de direktiv som ges för att undvika trängsel.

• Hålla avstånd. Om du inte är vaccinerad ber vi dig att hålla särskilt stort avstånd för din egen och andras skull.

Kyrkan genom hela livet

Boka dop

Här kan du boka dop direkt på hemsidan. Hittar du inte en tid i kalendern som passar? Du är välkommen att höra av dig till expeditionen för fler tider, tel. 018-418 10 00.

Boka dop - hitta lediga doptider i Danmark-Funbo församling

På gång i församlingen