Foto: Lars Quickfall

En församling, tre kyrkor. Vem du än är - du är välkommen.

Öppna förskolor tillfälligt stängda

På grund av den rådande RS-epidemin stänger vi våra öppna förskolor i Sävja och Funbo terminen ut. RS-viruset kan orsaka allvarliga luftvägsinfektioner hos framför allt små barn. Just nu insjuknar många barn och trycket på sjukvården är högt.

Vi hoppas kunna välkomna alla barn och föräldrar åter nästa termin. Uppdateringar kring öppettider publiceras på vår hemsida.

Övriga restriktioner

Från och med den 29 september har restriktionerna, för att minska spridningen av Covid-19, lättats. Våra verksamheter är i gång och vi begränsar inte längre antalet deltagare.

Vi vill påminna om att fortsätta hålla avstånd och god handhygien. Stanna hemma om du känner dig förkyld eller har symtom. Vi ber dig som inte är vaccinerad att visa särskild hänsyn.

Välkommen! Vi ser fram emot att träffa dig!

Jul och advent

Kyrkan genom hela livet

Boka dop

Här kan du boka dop direkt på hemsidan. Hittar du inte en tid i kalendern som passar? Du är välkommen att höra av dig till expeditionen för fler tider, tel. 018-418 10 00.

Boka dop - hitta lediga doptider i Danmark-Funbo församling

På gång i församlingen