Foto: Lars Quickfall

En församling, tre kyrkor. Vem du än är - du är välkommen.

Många verksamheter stängda t.o.m. 25 april

På grund av det rådande Covid-läget har vi beslutat att stänga de verksamheter i vilka vi träffas fysiskt fram t.o.m. 25 april. Det gäller även utomhusaktiviteter. Det är såklart tråkigt, men stängningen är av omtanke. Vi måste alla hjälpas åt att förhindra smittspridningen. Vi uppdaterar hemsidan löpande med ny information.

Digitala verksamheter

Det går fortfarande bra att delta i våra digitala verksamheter som digital morgonbön, Lectio Divina bibelsamtal och digitalt språkkafé.

Digitalt i församlingen

Boka dop

Här kan du boka dop direkt på hemsidan. Hittar du inte en tid i kalendern som passar? Du är välkommen att höra av dig till expeditionen för fler tider, tel. 018-418 10 00.

Boka dop - hitta lediga doptider i Danmark-Funbo församling

Visa omsorg

hjälp till att begränsa smittspridningen!

Tillhör du någon av riskgrupperna eller har sjuksymptom som hosta, feber, snuva eller halsont? I nuläget uppmanas du i så fall att stanna hemma.

Just nu är det viktigt att vi visar varandra omsorg och hänsyn på de sätt vi kan, även om det för en tid betyder att några av oss inte kan delta i gudstjänster och andra aktiviteter i själva kyrkorummet. Låt oss ändå mötas och vara kyrka där och när vi kan!