Dop, bröllop och begravning

Välkomna till oss vid livets stora milstolpar

Dop
Dopet visar att vi, långt innan vi kan prestera någonting, är älskade av Gud. Dopet kan ske när som helst i livet och genom det blir du också medlem i Svenska kyrkan.

Bröllop
Vigseln är två människors uttryck för att de tror på kärleken. Vigselgudstjänsten är en viktig högtid oavsett hur ni väljer att utforma den. Präst och brudpar träffas i god tid före vigseln för att förbereda gudstjänsten.

Begravning
I begravningen tar de sörjande avsked av den döda och det är en viktig del av sorge­arbetet. Förberedelserna inför begravningen sker ofta genom en begravningsbyrå och efter det med prästen.