Svenska kyrkan i Bjärnum, Vankiva och Farstorp

Svenska kyrkan i Bjärnum, Vankiva och Farstorp Besöksadress: Gamla kyrkvägen 2, 28020 BJÄRNUM Telefon: +46(451)774600 E-post till Svenska kyrkan i Bjärnum, Vankiva och Farstorp

Svenska kyrkan i Bjärnum, Vankiva och Farstorp

Bjärnums pastorat ligger i den natursköna norra delen av Skåne och är en del av Hässleholms kommun. Bjärnums pastorat består av Norra Åkarp, Vankiva och Farstorps församlingar. I våra tre kyrkor och församlinghem finns verksamheter och gudstjänstgemenskap för alla åldrar.

Det är Adventstid i Bjärnums pastorat och det händer mycket i våra kyrkor och församlingshem. Här kan du läsa mer om våra gudstjänster och samlingar.

Adventstid och Lucia i Bjärnums Pastorat

Måndagen den 11 december kl 17 är det julavslutning för barngrupperna i Farstorp. Det firar vi med julfest i församlingshemmet.

Gudstjänst och familjekväll med julfest

Söndagen den 17 december är det julavslutning för barngrupperna i Bjärnum och Vankiva.

Gudstjänst för små och stora med julfest

Onsdagar kl 13-15 är det Öppet hus för barn med föräldrar i Farstorps församlingshem.

Välkommen till Öppet hus i Farstorp

Prästkragens förskola