Bjärnums Pastorat

Bjärnums Pastorat Besöksadress: Gamla kyrkvägen 2, 28020 BJÄRNUM Telefon: +46(451)774600 E-post till Bjärnums Pastorat Webbplats

Bjärnums Pastorat

Varmt välkommen till våra Gudstjänster och Högmässor i våra tre kyrkor & församlingar, Norra Åkarp, Vankiva och Farstorp. Ni är hjärtligt välkommen till våra verksamheter som rymmer allt från "Bibel i hand", samtalsgrupper, diakonigruppen, barnverksamheter, sång & musik, konfirmandgrupper mm Kontakta gärna oss om du vill vara med ! Församlingsbladet finns också att hitta här på sidan. Vi har öppet på expeditionen varje tisdag och torsdag kl. 10:00 - 12:00 för besök och vid övrig tid hjälper vår kanslist Marie dig gärna på tel. 0451-77 46 00 bjarnums.pastorat@svenskakyrkan.se

Kyrkomusiker 100%

Tillträde 4 september eller efter överenskommelse Bjärnums pastorat består av församlingarna Norra Åkarp, Vankiva och Farstorp som totalt har ca 5100 invånare. Tjänstestället är i Bjärnum ca 16 km norr om Hässleholm. Det finns tåg- och bussförbindelser från Hässleholm som är en knutpunkt för järnvägen. Vårt arbetslag består av 24 personer, varav ytterligare en musiker. Vi söker dig som har kantorsexamen eller motsvarande och som: • utöver den klassiska kyrkomusiken samtidigt är öppen för andra musikaliska stilar och former för musiken i gudstjänster och körverksamhet • gärna arbetar i team och vill förmedla sångarglädje i varierande former. • är öppen för att vara med i hela pastoratets verksamhet med olika åldrar. Vi vill att du ska: • leda och utveckla körverksamheten • vara en del av konfirmand- och ungdomsverksamheten • spela på gudstjänster, vid kyrkliga handlingar och övrig församlingsverksamhet Du är positiv, utåtriktad, lyhörd och entusiasmerande och vill skapa goda relationer. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Du har körkort och tillgång till bil. Kontaktpersoner Kyrkoherde Mats Svensson 0451-77 46 05 mats.h.svensson@svenskakyrkan.se Past.exp 0451-77 46 00 bjarnums.pastorat@svenskakyrkan.se Ansökan inkl. meritförteckning, personligt brev och löneanspråk oss tillhanda senast 2017-06-18. Bjärnums Pastorat, Gamla kyrkvägen 2, 280 20 Bjärnum. bjarnums.pastorat@svenskakyrkan.se Märk kuvertet eller mailet med ”Ansökan kyrkomusiker”.

Norra Åkarps församling

Församlingen består av Bjärnums samhälle med omgivande landsbygd. Församlingen har ca 3135 invånare varav 2730 är kyrkotillhöriga.

Vankiva församling

Församlingen består av Vankiva samhälle och Mala tätort med omgivande landsbygd. Församlingen har ca 1290 invånare varav 1181 är kyrkotillhöriga.

Farstorps församling

Församling består av Farstorp med omgivande byar och landsbygd med drygt 700 invånare.

Välkommen till N Åkarps Kyrka i Bjärnum

Välkommen till Vankiva Kyrka