Svenska kyrkan i Bjärnum, Vankiva och Farstorp

Svenska kyrkan i Bjärnum, Vankiva och Farstorp Besöksadress: Gamla kyrkvägen 2, 28020 BJÄRNUM Telefon: +46(451)774600 E-post till Svenska kyrkan i Bjärnum, Vankiva och Farstorp

Svenska kyrkan i Bjärnum, Vankiva och Farstorp

Bjärnums pastorat ligger i den natursköna norra delen av Skåne och är en del av Hässleholms kommun. Bjärnums pastorat består av Norra Åkarp, Vankiva och Farstorps församlingar. I våra tre kyrkor och församlinghem finns verksamheter och gudstjänstgemenskap för alla åldrar.

Bjärnums kyrkor och kristna föreningar bjuder in till gemensamma gudstjänster helgen den 20-21 januari. Talare på lördagens gudstjänst är Anders Blåberg.

Anders Blåberg gästar Bjärnum

Måndag den 15 januari är det terminsstart för barnverksamheten i Bjärnums pastorat. Vi drar igång med Öppet hus kl 9.30 för föräldrar med barn i Bjärnums församlingshem.

Barnverksamheten drar igång

Prästkragens förskola

Prästkragens förskola har sina lokaler i den gamla prästgården i Vankiva och drivs av Svenska kyrkan i Bjärnums pastorat.

Prästkragens förskola