Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Fira gudstjänst

Välkommen till en stund i stillhet och eftertanke.

SÖNDAGSGUDSTJÄNSTER

Varje söndag firas gudstjänst i en eller flera av våra kyrkor i Bjärnums pastorat. När det är söndagsmässa eller högmässa firar vi även nattvard tillsammans. För datum och tider se kalendern.  

Friluftsgudstjänster

Under sommarhalvåret kan du fira gudstjänst i det fria med oss. Nya datum för våra friluftsgudstjänster meddelas här inför sommarhalvåret. 

gudstjänster PÅ ÄLDREBOENDEN

Ett par gånger i månaden är det gudstjänst på Bjärnums äldreboenden Lyckåsa och Nybo. Tider och datum för Svenska kyrkans andakter hittar du här.

VARDAGSGUDSTJÄNST med brunch

En torsdag i månaden kl 10 firar vi en lekfull, barnvänlig gudstjänst i Vankiva kyrka tillsammans med Prästkragens förskola. Alla är delaktiga, även de yngsta. Vardagsgudstjänsten riktar sig till barn och föräldrar som är lediga på dagtid. Efteråt serveras en enkel brunch i församlingshemmet. 

Läs mer

GUDSTJÄNST FÖR SMÅ OCH STORA

En gudstjänst där barnen står i centrum. Under gudstjänsterna delas ibland dopänglar eller Biblar ut till barnen. 

Palmsöndagen 14 april kl 14.00 i Vankiva kyrka. Barnen i barngrupperna medverkar. Barnens bössor med insamlade pengar till fastekampanjen lämnas in under gudstjänsten. Efteråt är det Öppet hus och familjedag på Prästkragens förskola. Personalen bjuder på fika. Fiskedamm och ansiktsmålning för barnen kostar 20 kronor som går till Svenska kyrkans fasteinsamling. Pysselhörna.