Konfirmation

Vad är kärlek? Varför finns ondskan? Vad är meningen med just mitt liv? Finns Gud? Vad är Gud? Och vem var den där Jesus egentligen?

Att konfirmera sig handlar om att diskutera livets stora och små frågor tillsammans med andra, samtidigt som vi gör en massa kul saker ihop. Kanske upptäcker du att du förändras på vägen.

I höst har vi startat två konfirmandgrupper i Bjärnums pastorat: Bjärnumsgruppen och Farstorpsgruppen.

Bjärnumsgruppen träffas onsdag udda veckor kl 16-18 i Norra Åkarps församlingshem. Drop in-fika från 15.30.

Farstorpsgruppen träffas onsdag jämna veckor kl 16-18 i Farstorps församlingshem. Drop in-fika från 15.30.

Under konfaåret blir det två helgläger med grupperna tillsammans, samt en del andra roliga tillfällen.

Du som börjar i åttan till hösten kan anmäla dig att bli konfirmand i Svenska kyrkan i Bjärnums Pastorat. Även äldre ungdomar som inte tidigare konfirmerats är välkomna att anmäla sig.

Frågor? Kontakta

Ullrika Jäderland, präst tel 0451-77 46 06, 0767-67 62 06 (sms)
e-post: ullrika.jaderland@svenskakyrkan.se

Du kan anmäla dig via formuläret nedan.

Anmälan till konfirmation i Bjärnums pastorat.

Obligatoriska uppgifter markeras med *

Jag anmäler mig i första hand till

Är du döpt?

Målsman 1