Blommor på en sommaräng i solsken.
Foto: Jim Elfström /Ikon

Vollsjö församling

Välkommen till Vollsjö församling. Expeditionen är öppen för besök torsdag kl 10-12. Telefontid: måndag, tisdag, torsdag kl 10-11. Tel: 0416-301 07

Musik i sommarkväll i Öveds kyrka 16/7 kl. 19.00

Magnus Mårtensson kommer att spela ett fantastiskt och varierat program på piano för oss. (Ändring av tidigare annonserat program) LÄS MER HÄR!

Musik i sommarkväll i Vollsjö kyrka 23/7 19.00

Familjen Oldén, bestående av Jerry, Eva-Karin, Victor, Simon o Isac

Öppen kyrka • Öveds kyrka

Läs om allt som händer 14 - 21/7 2024

Församlingsutfärd sommaren 2024

Onsdagen 28 augusti är det dags för årets utfärd för dig som bor i Vollsjö församling. Hovdala slott, Klippans yllefabrik och Östra Karaby kyrka är några av ställena vi besöker. Läs mer här!

Konfirmation 2025 med utlandsresa - UPPDRAG POLEN

Vad hände under andra världskriget? Hur påverkar andra världskrigets händelser oss än idag? Vi kommer att prata om fördomar, flykt, svält och mötet med andra kulturer och vem vi är, mitt i allt, överallt och som en del av en mångkulturell värld. Livets alla frågor finns med, stora som små. Vi lär känna Gud, oss själv och kyrkan på olika sätt. LÄS MER OCH ANMÄL DIG DIREKT!

Preliminärboka dop när det passar dig bäst

Boka dop

Söker du lägenhet?

From 1/8 har Svenska kyrkan Vollsjö en tillgänglig lägenhet i vårt kanslihus. Beläget på Torget 16 Vollsjö.

Verksamhetsbesök

Svenska kyrkan Vollsjö vill komma till er! Vill ditt företag, verksamhet, förening ha besök av svenska kyrkan Vollsjö? Som ny kyrkoherde i församlingen är det viktigt att lära känna hela församlingen och allt som finns. Därför vill jag gärna komma ut på företagsbesök, besöka föreningar, skolor och kommunal verksamhet.

Två personer samtalar. En av de håller en porslin-kopp i händerna.

Hembesök av präst

Vill du prata om livet och allt där emellan? Då kan du få hembesök av en präst en eller flera gånger, då vi pratar om det som känns angeläget just för dig. Det kan vara sorg, livets glädjeämnen, kärlek, Gud, sådant man varit med om, funderingar över livet. Allt ryms. Besöket kostar ingenting.

Ge en gåva för världen

Som månadsgivare tar du ställning för alla människors rätt till ett värdigt liv.

Bli månadsgivare i dag

Dina personuppgifter behandlar vi