Svenska kyrkan Växjö

Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Svenska kyrkan Växjö

En levande kyrka. När livet. Varje dag. Svenska kyrkan Växjö är en levande mötesplats för alla människor. Varje vecka pågår massor av aktiviteter runt om i kyrkor och församlingshem. Välkommen att vara med du också!

I en katastrof behöver människor mat, vatten och tak över huvudet. Men också värdighet och hopp. Därför arbetar vi med psykosocialt stöd som gör att människor kan gå från att överleva till att leva.

Att resa sig starkare – Fastekampanjen 2018

Du kan bry dig på många olika sätt. Till exempel genom att  skänka en slant till Svenska kyrkans internationella arbete eller dela med dig av din tid genom att delta i Svenska kyrkans frivilligarbete. Här kan du läsa mer om hur just du kan hjälpa från, i och omkring Växjö.

Våga bry dig och hjälp någon annan

Du kan bry dig på många olika sätt. Till exempel genom att skänka en slant till Svenska kyrkans internationella arbete eller dela med dig av din tid genom att delta i Svenska kyrkans frivilligarbete. Här kan du läsa mer om hur just du kan hjälpa från, i och omkring Växjö.

Erbjudanden i café Lilla Torg

Ostkaka från Stellas i Pilås & kaffe 55 kr.
Dessutom säljer vi pajer, sallader, smörgåsar, fikabröd, m.m.
Sopplunch varje torsdag kl 11.30-13.30 65 kr

Café Lilla torg och Butik Lilla torg hittar du i Växjö domkyrkocentrum med ingång från Lilla torg/Storgatan.

Tisdag - fredag kl 11.00-17.00
Lördag kl 11.00-14.00

Hela domkyrkocentrum är kontantfritt. Betalning sker med betal- och kreditkort.

Aktuellt från Svenska kyrkan Växjö