Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö Besöksadress: Biskopsgränd 2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 73, 64521 Strängnäs Telefon: +46(152)24500 E-post till Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö Webbplats

Vigsel

Bröllop är fest! Ett minne för livet. Att gifta sig borgerligt eller kyrkligt ger samma legitimitet, men i kyrkan ber vi också om Guds välsignelse över äktenskapet.

Men nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre, och störst av dem är kärleken.

1 Kor 13:6

Här kan du läsa mer om vigsel i Svenska kyrkan: https://svenskakyrkan.se/vigsel

Ni brudpar som tänker gifta er i Strängnäs domkyrka eller Aspö kyrka och vet vilken av organisterna som skall spela just då, kan låna en CD-skiva mot deposition, ring 0152-245 12. Givetvis har ni möjlighet att träffa musikern i kyrkan också, ring honom eller henne.

För bokning och mer information om vigsel:

Margareta Bratt Johansson

På teckenspråk: