Foto: Anders Mellquist

Stensjökyrkan

Kyrkan rymmer ca 175 personer. Stensjökyrkan är en plats där hela livet får rum - en mötesplats för troende och tvivlare, en miljö där alla åldrar får mötas i både glädje och sorg. Högmässa med söndagsskola kl 10 på söndagar. Mässa onsdagar kl 18.30. Adress: Gunnebogatan 18, Mölndal

Stensjökyrkan har en rymlig och fin kyrksal med sittplatser för 175 ordinarie plaster och sätts det in extra stolar kan det få plats 275 personer. I lokalen får max 400 personer vistas. Lämplig för alla livets stora högtider. Längst ner i lokalen finns en barnhörna med lite pyssel.

Stensjökyrkan invigdes 1974 och byggdes om 1985-86 då församlingslokaler och kontorsrum tillkom. Kännetecknande för kyrkan är Hertha Hillfons skulptur ”Elin”, som betyder ljusbärare. Länk till Stensjökyrkan historik.

Församlingssalen som ligger i anslutning till kyrkan rymmer 90 personer.