Foto: Anders Mellquist

Stensjökyrkan

Kyrkan har möblerats så att vi kan hålla oss till det rådande antal tillåtna deltagare, med god spridning och avstånd. Stensjökyrkan är en plats där hela livet får rum - en mötesplats för troende och tvivlare, en miljö där alla åldrar får mötas i både glädje och sorg. Högmässa med söndagsskola kl 10 på söndagar. Mässa onsdagar kl 18.30. Adress: Gunnebogatan 18, Mölndal

Stensjökyrkan har en rymlig och fin kyrksal med sittplatser för 275 personer. Lämplig för alla livets stora högtider. Längst ner i lokalen finns en barnhörna med lite pyssel.

Stensjökyrkan invigdes 1974 och byggdes om 1985-86 då församlingslokaler och kontorsrum tillkom. Kännetecknande för kyrkan är Hertha Hillfons skulptur ”Elin”, som betyder ljusbärare. Länk till Stensjökyrkan historik.