Foto: Anders Mellquist

Fässbergs kyrka

Vi anpassar oss till de restriktioner som gäller i regionen och tar inte in fler människor i kyrkan än tillåtet antal. Fässbergs kyrka ligger på en bergsplatå, Baaz berg, i centrala Mölndal och syns över stora delar av staden. Kyrkan rymmer max 500 personer. Adress: Terrakottagatan 3B, Mölndal. Parkering finns nedanför församlingshemmet eller i parkeringshuset nedanför kyrkan mot Mölndals innerstad.

Fässbergs kyrka är återöppnad

Se gudstjänsten från 22 mars 2020 när kyrkan återöppnades efter renoveringen i Facebook-videon här.

Fässbergs kyrka Guide (pdf, A4)

Om Fässbergs kyrka

• Kyrkan är byggd i gotisk stil och invigdes 27 november 1887.

• Kyrkan rymmer max 500 personer (inkl läktare).

• Fässbergs kyrka är utrustad med två kameror med möjlighet att livesända på Facebook. Meddela i samband med bokningen, eller då ni träffar prästen, att ni önskar livestream, så ordnar vår vaktmästare det.

Film om Fässbergs kyrkur