Foto: Anders Mellquist

Fässbergs kyrka

Vi anpassar oss till de restriktioner som gäller i regionen och tar inte in fler människor i kyrkan än tillåtet antal. Fässbergs kyrka ligger på en bergsplatå, Baaz berg, i centrala Mölndal och syns över stora delar av staden. Kyrkan rymmer max 500 personer. Adress: Terrakottagatan 3B, Mölndal. Parkering finns nedanför församlingshemmet eller i parkeringshuset nedanför kyrkan mot Mölndals innerstad.

Fässbergs kyrka Guide (pdf, A4)

Om Fässbergs kyrka

• Kyrkan är byggd i gotisk stil och invigdes 27 november 1887.

• Kyrkan rymmer max 500 personer (inkl läktare).

• Fässbergs kyrka är utrustad med två kameror med möjlighet att livesända på Facebook. Meddela i samband med bokningen, eller då ni träffar prästen, att ni önskar livestream, så ordnar vår vaktmästare det.

Panoramafoto över Fässbergs kyrka. Filmad av Edling Media.

Fässbergs kyrka är återöppnad

Se gudstjänsten från 22 mars 2020 när kyrkan återöppnades efter renoveringen i Facebook-videon här.

Film om Fässbergs kyrkur