Fässbergs församlingshem exteriör
Foto: Paula Jessen Andrée

Fässbergs församlingshem

Fässbergs församlingshem ligger alldeles vid Fässbergs kyrka. Det är byggt i slutet av 1960-talet, med en tillbyggnad från 2013. Adress: Terrakottagatan 3B, Mölndal

Pastorsexpeditionen och kyrkogårdsexpeditionen som är belägen i nedre plan är öppen: mån-tor kl 09-12, 13-15 och fre kl 09-12.

Appar

Här kan du läsa om några av Svenska kyrkans appar. Kyrkguiden som hjälper dig hitta kyrkor och evenemang, Kyrkan – en interaktiv app för barn i förskoleåldern och utlandskyrkans app.

Hägnet - Fässbergs församlingshem

På entréplanet i Fässbergs församlingshem ligger lokalen "Hägnet". Lokalerna innehåller fikarum med plats för 32 personer, en köksdel och en hall, belägna på entréplanet på Fässbergs församlingshem. Adress: Terrakottagatan 3B, Mölndal

Kyrkor och lokaler

Hos Svenska kyrkan Mölndal finns många olika kyrkor. Från Mölndals äldsta byggnad i form av Kållereds kyrka till kyrkor byggda på 1900-talet.

En person sitter med sin mobiltelefon och dricker kaffe.

Kontakt

Vill du boka dop, bröllop eller en lokal? Har du frågor om gudstjänster, verksamhet eller medlemskap? Söker du någon särskild? Här hittar du kontaktuppgifter till expeditionen, kyrkogårdsförvaltningen, förtroendevalda samt all personal.