Fässbergs Mariagård exteriör med blommor i förgrunden
Foto: Paula Jessen Andrée

Fässbergs Mariagård

Fässbergs Mariagård finns i Pedagogen Park – gamla lärarhögskolans lokaler – med närhet till områdena Bifrost, Solängen och Eklanda. I Fässbergs Mariagård finns också lokaler för uthyrning i samband med kyrkliga förrättningar. Lokalen rymmer ca 50 personer. Adress: Prästgårdsgatan 26, Pedagogen Park, Mölndal

Fässbergs församling har verksamhet för barn & familj, samt för vuxna i Mariagården.

Dessutom finns lokaler för uthyrning i samband med kyrkliga förrättningar (dopkaffe, begravningskaffe).

Lokalen rymmer ca 50 personer och här finns tillgång till kök och en rymlig hall.

Appar

Här kan du läsa om några av Svenska kyrkans appar. Kyrkguiden som hjälper dig hitta kyrkor och evenemang, Kyrkan – en interaktiv app för barn i förskoleåldern och utlandskyrkans app.

Kyrkor och lokaler

Hos Svenska kyrkan Mölndal finns många olika kyrkor. Från Mölndals äldsta byggnad i form av Kållereds kyrka till kyrkor byggda på 1900-talet.

En person sitter med sin mobiltelefon och dricker kaffe.

Kontakt

Vill du boka dop, bröllop eller en lokal? Har du frågor om gudstjänster, verksamhet eller medlemskap? Söker du någon särskild? Här hittar du kontaktuppgifter till expeditionen, kyrkogårdsförvaltningen, förtroendevalda samt all personal.