Other languages with Google Translate

Kontakt

Kortedala församling Besöksadress: Kortedala församling, Gunnareds kyrkväg 1, 42467 Angered Postadress: Kortedala församling, Gunnareds kyrkväg 1, 42467 Anger Telefon: +46(31)7318200 E-post till Kortedala församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kortedala församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Kortedala. Här skapar vi gemenskap tillsammans där vi alla är viktiga byggstenar, både i gudstjänster och verksamheter. Vi ses i Allhelgonakyrkan!

Fredagarna 22 februari och 29 mars är det fredagsmys i Allhelgonakyrkan kl. 16.00-19.00. Det är en aktivitet för hela familjen med pyssel, sång, gudstjänst och mat. Varmt välkomna!

Fredagsmys för hela familjen!

På Gemenskapsträffen den 23 januari kl. 11.00-13.00 får vi besök av diakon Daniel Pauchard, föreståndare på Johannesgården. Han berättar och svarar på frågor. Som alltid börjar vi med smörgås och kaffe, sedan programmet och till sist en andakt.

23/1: "Den romersk-katolska kyrkan"

I foldern nedan hittar du gudstjänster, musik och program i Allhelgonakyrkan under december och januari 2019: