Kortedala församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Kortedala. Här skapar vi gemenskap tillsammans där vi alla är viktiga byggstenar, både i gudstjänster och verksamheter. Vi ses i Allhelgonakyrkan!

Musikgudstjänst: Kärlek och kamp

Välkommen till en digital musikgudstjänst i Allhelgonakyrkan. Svetla Tsvetkova bjuder bl.a. på: A. Vivaldi - Första satsen ur "Våren" ("De fyra årstiderna" ), bearbetat för orgel. W. A. Mozart - Ouvertyr till operan "Trollflöjten", bearbetat för orgel. F. Chopin (1810-1849) - Ballade nr. 1 i g-moll, Op. 23. A. Guilmant - Final ur Orgelsonat nr. 1 i d-moll, Op. 42. Texter ur Bibeln. Andreas Pervik, präst.

Klicka här för att lyssna!

Allhelgonakörens vårkonsert

Nu kan du ta del av Allhelgonakörens vårkonsert på YouTube. Kören sjunger under ledning av Svetla Tsvetkova, piano. Helena Demander håller en andakt.

Klicka här för att lyssna!

Månadsblad för juni, juli, augusti: