Kontakt

Kortedala församling Besöksadress: Årstidsgatan 1, 41513 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7318250 E-post till Kortedala församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kortedala församling

I Allhelgonakyrkan finns det verksamheter för alla åldrar och intressen. Den viktigaste byggstenen i detta arbete är du, så kom till kyrkan du också och hjälp oss att bygga tillsammans!

Kalender

Här hittar du information och kontaktuppgifter för Allhelgonakyrkan och Kortedala församling.

Kontakta oss

Här hittar du information om kommande musikevenemang i Kortedala församling.

Musik & körer

Här hittar du information om kommande musikevenemang i Kortedala församling.

Klicka på flikarna nedan för att läsa mer om barn och ungdomsverksamheten i Kortedala församling. Vi ses!

Barn & unga