Other languages with Google Translate

Kontakt

Kortedala församling Besöksadress: Kortedala församling, Gunnareds kyrkväg 1, 42467 Angered Postadress: Kortedala församling, Gunnareds kyrkväg 1, 42467 Anger Telefon:+46(31)7318200 E-post till Kortedala församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kortedala församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Kortedala. Här skapar vi gemenskap tillsammans där vi alla är viktiga byggstenar, både i gudstjänster och verksamheter. Vi ses i Allhelgonakyrkan!

Jimmy Nilsson, från Spelberoendes förening Göteborg, berättar om sitt liv och sina erfarenheter av spelberoende. Välkommen till Allhelgonakyrkan 19 september kl. 17.30.

19/9 Jimmy Nilsson: "25 års erfarenhet av spelets baksida"

Fredag 27 september är det dags för höstens första fredagsmys! Vi ses i Allhelgonakyrkan kl. 16.00-19.00 och gör olika aktiviteter för alla åldrar. Pyssel, sång, gudstjänst och mat utlovas!

27/9: Fredagsmys för hela familjen!

Svenska kyrkans internationella arbete har bytt namn till Act Svenska kyrkan:

I foldern nedan hittar du gudstjänster, musik och program i Allhelgonakyrkan under september 2019: