Kortedala församling

Kontakt

Kortedala församling Besöksadress: Årstidsgatan 1, 41513 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7318250 E-post till Kortedala församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kortedala församling

I Allhelgonakyrkan finns det verksamheter för alla åldrar och intressen. Den viktigaste byggstenen i detta arbete är du, så kom till kyrkan du också och hjälp oss att bygga tillsammans!

Här hittar du information och kontaktuppgifter för Allhelgonakyrkan och Kortedala församling.

Kontakta oss

Allhelgonakyrkan, den 25/9 efter högmässan

Även församlingskollekten går till projektet!
Välkommen!

En internationell fest!

Allhelgonakyrkan, den 25/9 efter högmässan Internationella gruppen i Allhelgonakyrkan bjuder in till fest! Vi har nu hunnit halvvägs i vår insamling till flyktingar på Afrikas horn. Nu vill vi denna söndag uppmärksamma projektet genom en fest med god mat från olika delar av världen, gott samkväm och bingo med fina priser! Vill du vara med och hjälpa till? Kontakta Helena Pihl på 031-731 82 51 Även församlingskollekten går till projektet! Välkommen!

Här kan du läsa mer om baby- & barnrytmiken i Kortedala församling

Baby- & Barnrytmik

Här kan du läsa mer om baby- & barnrytmiken i Kortedala församling

Här hittar du information om tider & datum för gudstjänster, verksamheter och evenemang.

Kalender