Kortedala församling

Kontakt

Kortedala församling Besöks- och postadress: Kortedala församling, Årstidsgatan 1, 41513 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7318250 E-post till Kortedala församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kortedala församling

Vi befinner oss alla i olika skeden i livet. Ung såväl som gammal upplever glädje, sorg, saknad, längtan, kärlek, misströst och hopp. Att finna en gemenskap som delar och finns där i dessa skeden kan hjälpa och stärka oss i våra liv, både fysiskt och andligt. I kyrkan skapar vi en sådan gemenskap tillsammans och där är vi alla viktiga byggstenar, både i gudstjänster och verksamheter. Vi ses!

Gemenskapsträffarna i Allhelgonakyrkan är en träffpunkt för daglediga i olika åldrar där kultur, samhälle och kyrka möts.

Gemenskapsträff

Audacia är latin och betyder mod och att våga!
Audacikören övar varannan torsdag (ojämna veckor)
kl. 15-16.30 i Allhelgonakyrkan. Välkommen!

Aldrig för sent att börja sjunga i kör

Audacia är latin och betyder mod och att våga! Audacikören övar varannan torsdag (ojämna veckor) kl. 15-16.30 i Allhelgonakyrkan. Välkommen!

Dop, vigsel, konf. begravning

Här hittar du kontaktuppgifter till präster och diakoner i Kortedala församling.

Någon att prata med

Nu nås expeditionen som ligger i Gunnareds kyrka i Angereds Centrum på nummer 031-731 82 00.

Nytt telefonnummer till expeditionen

Från och med 1 januari är det nya swishnummer för kollekt, servering, bokbord, fairtrade, gåvor och för att betala lokalhyror. De nya numren kommer att annonseras i kyrkan.

Nya swishnummer från 1/1-18

Här hittar du information om tider & datum för gudstjänster, verksamheter och evenemang.

Kalender

Här hittar du tema, texter och information om söndagens texter med mera.

Söndagens tema & text

Här hittar du tema, texter och information om söndagens texter med mera.

Här kan du läsa församlingsmagasinet från Kortedala församling.

Hoppfullt

Här kan du läsa församlingsmagasinet från Kortedala församling.