Other languages with Google Translate

Kontakt

Kortedala församling Besöksadress: Kortedala församling, Gunnareds kyrkväg 1, 42467 Angered Postadress: Kortedala församling, Gunnareds kyrkväg 1, 42467 Anger Telefon:+46(31)7318200 E-post till Kortedala församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kortedala församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Kortedala. Här skapar vi gemenskap tillsammans där vi alla är viktiga byggstenar, både i gudstjänster och verksamheter. Vi ses i Allhelgonakyrkan!

Svenska kyrkans internationella arbete Fastekampanjen 3 mars-14 april 2019:

Mellan den 3 mars och 14 april driver Svenska kyrkans internationella arbete en kampanj som heter Fastekampanjen. Den fokuserar på det humanitära arbetet för människor som drabbats av en konflikt eller katastrof. Var med och bidra! Tillsammans kan vi rädda liv och bidra till hopp och värdighet. Mer om kampanjen:

I foldern nedan hittar du gudstjänster, musik och program i Allhelgonakyrkan under februari och mars 2019: