Kortedala församling

Kontakt

Kortedala församling Besöksadress: Årstidsgatan 1, 41513 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7318250 E-post till Kortedala församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kortedala församling

I Allhelgonakyrkan finns det verksamheter för alla åldrar och intressen. Den viktigaste byggstenen i detta arbete är du, så kom till kyrkan du också och hjälp oss att bygga tillsammans!

Här hittar du information om tider & datum för gudstjänster, verksamheter och evenemang.

Kalender

Här hittar du information och kontaktuppgifter för Allhelgonakyrkan och Kortedala församling.

Kontakta oss

I höst har du möjlighet att vara med om en spännande upplevelse! Följ med till Det heliga landet, Israel och Palestina, på en 10 dagars resa fylld av spännande och berikande erfarenheter.

Resa till Israel

Klicka på flikarna nedan för att läsa mer om barn och ungdomsverksamheten i Kortedala församling. Vi ses!

Barn & unga