En flicka vid fikabordet sträcker upp sina armar.

Verksamhet

Det finns många roliga och givande verksamheter – sopplunch, läxhjälp, ungdomscafé, mötesplats för kvinnor, bönegrupp, körer... Ja, det är bara lite av allt som finns att välja mellan. Ta en titt, surfa runt och se vad som passar dig!

Ett litet barn håller i en hjärtformad våffla.

Barn- och ungdomsverksamhet

Det finns ju så mycket roligt att göra. Allt har sin tid. Vi vill erbjuda en mötesplats för barn och unga med trygghet, god värderingar och gemenskap. Häng på!

Konfirmation

Vi ställer oss frågor som: Vem är Jesus? Vad har Gud och kristen tro för betydelse idag, i mitt liv? Vad gör jag när livet gör ont? Var kan jag vara mig själv? Vi förutsätter inte att du tror på Gud eller kallar dig kristen, men vi hoppas att du är nyfiken på frågor om livet, kyrkan och kristen tro.

Vuxenverksamhet

Vad känner jag för just nu? Intressen kan förändras av olika orsaker. Se här på sidan om du kanske hittar något du inte visste att du var intresserad av till och med. Och tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar!

Några människor sitter vid ett bord och pratar över en kopp kaffe.

Mat och mötesplatser

Här finns plats att möta andra människor. Fika i kyrkans café, sopplunch med andakt, lunch med musik, frukost i gemenskap. Välkommen!

Musik och kör

Man kan komma trött och hängig till en körövning och gå därifrån mer pigg och i bland upplyft. Musik, sång gör bevisligen gott för både kropp och själ både för vuxna och barn. Se vilken kör som passar bästa för alla i hushållet!

Gudstjänst

Vi firar gudstjänst tillsammans! Centrum i kyrkans liv är gudstjänsten. Där möter vi Gud och varandra och får bära in det som livet är fullt av och får ta emot Guds välsignelse över oss och våra liv. Det är en glädjefest därför att Jesus har uppstått från döden och ger oss del av sitt liv mitt i vår vardag. Denna gemensamma fest ger oss tro och hopp och sänder oss att bära Guds kärlek vidare ut i den värld vi lever.

Förskola

Letar du efter en bra förskola i Göteborg som har barnets behov i centrum? Då är Kråkekullen en plats för dig och ditt barn! Genom olika projekt ges barnen möjlighet att utforska olika material i sitt skapande både inomhus och utomhus.

Två kvinnor vandrar på en landsväg.

Pilgrimsvandring

Ta en flaska med vatten, ta på dig ett par bra promenadskor och din pilgrimsvandring kan börja. Här finns kartor och mer information på promenader längs Göta Älv också kallad Lödöseleden och länkar.

ENVIS

ENVIS - En väg in i det svenska samhället. Här kan du som vill utveckla dina färdigheter i svenska språket, kombinera studier och praktik med sociala och skapande aktiviteter, på det sätt som passar just din situation.

En hand håller i en mobil med skärmbild om kyrkguiden som visar adressen för kyrkan.

Appen Kyrkguiden

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta till våra kyrkor. I kalendern finns aktuella gudstjänster, konserter och andra evenemang. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

En kvinna hjälper en liten flicka att rita i ett rum fullt av människor.

Engagera dig

Det finns mycket du kan hjälpa till med i församlingen. Eftersom vi har en bred verksamhet inom många olika områden finns det något att göra för alla. Du behövs!