Foto: Kristin Lidell

Konfirmation

Vi ställer oss frågor som: Vem är Jesus? Vad har Gud och kristen tro för betydelse idag, i mitt liv? Vad gör jag när livet gör ont? Var kan jag vara mig själv? Vi förutsätter inte att du tror på Gud eller kallar dig kristen, men vi hoppas att du är nyfiken på frågor om livet, kyrkan och kristen tro.

Välkommen till ett år med minnen för livet!

Varje år säger mängder av ungdomar att konfirmationen är det bästa de gjort. Hoppas att du ska känna samma sak.

Konfirmandtiden är ett erbjudande om att fundera kring livets stora frågor, om Gud, dig själv och världen. Under året får du möjlighet att utforska livet på egen hand och tillsammans med andra, i skratt och allvar, på läger och hemma.
Konfirmandtiden rustar dig med flera verktyg som du kommer att ha användning för genom livet. Här kan du känna dig trygg att undersöka vilka drömmar och mål du har.

Nu bjuder vi in dig till konfirmandåret. Vi har fyra grupper att välja mellan och hoppas att du ska hitta någon som passar dig. (Alla alternativ är kostnadsfria)

Här nedan👇 kan du läsa mer om vilka grupper som finns och skicka in anmälan.

Alla grupper och anmälan till konfa

Läs mer om alla grupper och anmäl dig till gruppen som passar dig bäst direkt på webben. Hoppas vi ses!

En kvinna sitter i en kyrkbänk.

Vuxenkonfirmand

Om du inte blivit konfirmerad som ung kan du konfirmeras som vuxen. Konfirmationen är ett tillfälle att lära sig mer om kristen tro. Det är också ett tillfälle att vända, vrida och samtala om olika livsfrågor.

Förälder till konfirmand

Under ditt barns konfirmandtid kommer du att inbjudas till två föräldramöten. Det är tillfällen som dels ger en liten inblick i undervisningen, dels ger praktisk information om läger och annat som kan vara bra att veta!

Frågor om konfirmationen

Här hittar du svar på några vanliga frågor om konfirmation.

Har du frågor om konfirmation? Hör av dig! ☎️