Vi firar familjemässa varje söndag klockan 10.00 i Simon Garvares kapell utom 1 advent och påskdagen då gudstjänsten firas i Förlösa kyrka.

Familjemässa

Den första tisdagen i månaden klockan 11.30 – 13.00 serveras det soppa och ugnspannkaka i Garvaregården. Kostnad 40 kronor.  Vårens datum är 6 februari, 6 mars, 3 april och 8 maj.
 Välkommen att dela måltidsgemenskapen!

Sopplunch

Den första tisdagen i månaden klockan 11.30 – 13.00 serveras det soppa och ugnspannkaka i Garvaregården. Kostnad 40 kronor. Vårens datum är 6 februari, 6 mars, 3 april och 8 maj. Välkommen att dela måltidsgemenskapen!

Välkommen till vårt café med  gemenskap och oftast ett  program. Vanligtvis serveras kaffe/te, smörgås och en kaka. Och ibland blir det något annat gott.
Varannan onsdag klockan 14 - 15.30 jämna veckor.
Vi börjar med programmet klockan 14. Ingen anmälan.

Caféträff i Garvaregården

Välkommen till vårt café med gemenskap och oftast ett program. Vanligtvis serveras kaffe/te, smörgås och en kaka. Och ibland blir det något annat gott. Varannan onsdag klockan 14 - 15.30 jämna veckor. Vi börjar med programmet klockan 14. Ingen anmälan.

Vi hälsar Pernilla »Penny« Sjögren välkommen som ny församlingsassistent i Förlösa-Kläckeberga församling. Hon kommer bl a att arbeta med barn, konfirmander och ungdomar i församlingen. Penny börjar sin tjänst den 11 december och välkomnas i samband med julaftonens gudstjänst kl 10.00 i Simon Garvares Kapell.

Välkommen Penny!

Följ senaste uppdateringarna kring vad som händer i församlingen på Instagram.

Nu finns vi på Instagram!

Följ senaste uppdateringarna kring vad som händer i församlingen på Instagram.