Förlösa-Kläckeberga församling Besöksadress: Förlösavägen 3, 39364 KALMAR Postadress: BOX 6007, 39006 KALMAR Telefon:+46(480)447180 E-post till Förlösa-Kläckeberga församling

Här kan du se allt som händer i församlingen

Här kan du se allt som händer i församlingen

Vi reser till norra Öland onsdagen den 5 juni 2019

Församlingsresa

Vi reser till norra Öland onsdagen den 5 juni 2019

Med Gud och hans vänskap...

Församlingsdag

Med Gud och hans vänskap... Allégården i Kastlösa lörd den 11 maj kl 10 - 18. Dagen kommer att bjuda på gemenskap och aktiviteter som passar alla åldrar från liten till stor!

Behöver du ta en paus från vardagen och få tillfälle till eftertanke?Följ med på pilgrimsvandring till norra Öland när försommaren och naturen är som vackrast!

Pilgrimsvandring 15 - 16 juni

6 feb.- "skuld och skam" Petronella Björn
6 mars - "förlåtelse och försoning" Anders Johansson                3 april- "livsmod, livsglädje, livsmening" Karin Hardell Harrysson
8 maj - "min kropp och Guds" Pierre Falk

Samtal om livet och tron,"Trons källor"

Vill du lära dig mer om kristen tro och samtidigt få möjlighet att samtala med andra människor? Kom och var med! Vi ses fyra onsdagar kl. 19.15–20.30 i Garvaregården. Ingen anmälan. 6 feb.- "skuld och skam" Petronella Björn 6 mars - "förlåtelse och försoning" Anders Johansson 3 april- "livsmod, livsglädje, livsmening" Karin Hardell Harrysson 8 maj - "min kropp och Guds" Pierre Falk

Messy church är ett koncept som vi hämtat hem från England.
I Förlösa- Kläckeberga församling har vi Messy Church
Nästa Messy Church är: 14 maj

Messy church

Messy church är ett koncept som vi hämtat hem från England. Det riktar sig till alla åldrar och innehåller tid för skapande, gemenskap, gudstjänst och kvällsmat. I Messy Church får det bli rörigt (Messy) och vi skapar, leker och äter tillsammans. I Förlösa- Kläckeberga församling har vi Messy Church under fyra tisdagar/termin. Normalt är vi i Garvaregården, utom 14 maj då vi är vid Förlösa kyrka.Drop-in från kl 16.00. Nästa Messy Church är: 14 maj

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Är du 18—25 år och vill prova
Svenska kyrkan som arbetsplats?​
Ansök till traineeprogrammet hos oss i norra Kalmar!

Jobba i Svenska kyrkan

Är du 18—25 år och vill prova Svenska kyrkan som arbetsplats?​ Ansök till traineeprogrammet hos oss i norra Kalmar!

Kyrknytt

Vi firar familjemässa varje söndag klockan 10.00 i Simon Garvares kapell utom 1 advent och påskdagen då gudstjänsten firas i Förlösa kyrka.

Familjemässa