Tack för den här terminen! God Jul och Gott Nytt År!

Jul i Barnverksamheten

Efter Messy Church den 18 december (tema jul) så tar Barnverksamheten jullov och öppnar åter all verksamhet vecka 4. (Himmel och pannkaka startar vecka 5 och Babyrytmiken vecka 6) Tack för den här terminen! God Jul och Gott Nytt År!

På julafton (24/12) kl 10.00 är det »Samling vid krubban« i Garvaregården. Vi tittar på krubbans figurer. Efteråt blir det sång och dans kring granen.

Samling vid krubban

Julafton (24/) kl 23.00 firar vi julnattsmässa i Garvaregården. Ida Gratte medverkar med sång.

Julnattsmässa

På juldagen (25 december) kl 6.00 är det julotta i Förlösa kyrka. Kyrkokören sjunger med sång av Liselott Shatri och Niclas Åhman. Markus Westerlund spelar trumpet.

Julotta

Annandag jul (26/12) firar vi mässa kl 17.00  i Kläckeberga kyrka. Vi ber för kristna över hela världen och för vårt egna liv. Vi sjunger julens psalmer.

Annandag jul

Annandag jul (26/12) firar vi mässa kl 17.00 i Kläckeberga kyrka. Vi ber för kristna över hela världen och för vårt egna liv. Vi sjunger julens psalmer.

Vi firar familjemässa varje söndag klockan 10.00 i Simon Garvares kapell utom 1 advent och påskdagen då gudstjänsten firas i Förlösa kyrka.

Familjemässa

Lite historik för dig som vill veta mer. Ifall du vill dela med dig av ett eget minne från Garvaregården så finns det möjlighet här nedan.

40 år

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter