Förlösa-Kläckeberga församling Besöksadress: Förlösavägen 3, 39364 KALMAR Postadress: BOX 6007, 39006 KALMAR Telefon: +46(480)447180 E-post till Förlösa-Kläckeberga församling Webbplats

Vi firar familjemässa varje söndag klockan 10.00 i Simon Garvares kapell utom 1 advent och påskdagen då gudstjänsten firas i Förlösa kyrka.

Familjemässa

Varje onsdag 21 juni–16 augusti klockan 14–16. Kom och avnjut ett gott fika i trevlig miljö.

Sommarcafé i Garvaregården

Hej!

Anmälan till konfirmation

Hej! Vad kul att du funderar på att konfirmeras. Vi har nu öppnat för anmälan till nästa års konfirmandundervisning. Välkommen att vara med!

Onsdagar kl 19.00 i Kläckeberga kyrka

Musik i sommarkväll

Onsdagar kl 19.00 i Kläckeberga kyrka

Sommaren är upptäckternas tid. Kläckeberga kyrka är en vacker medeltidskyrka som du inte får missa att besöka i sommar.

Vår sevärda kyrka i Kläckeberga

Anders Johansson, Hongkong, blir ny kyrkoherde i Förlösa-Kläckeberga församling. Han efterträder kyrkoherde Gustav Lundborg som går vidare till stiftstjänst i Växjö stift.

Ny kyrkoherde

Ida Fahl blir organist i Förlösa-Kläckeberga församling. Hon efterträder Eva-Lena Svanberg som går vidare till tjänst i på södra Öland.

Ny organist

Förre biskopen i vårt stift, Jan-Olof Johansson
vikarierar nu som som kyrkoherde för vår församling.

Kyrkoherde

Förre biskopen i vårt stift, Jan-Olof Johansson vikarierar nu som som kyrkoherde för vår församling.

I höst är det kyrkoval !

Kyrkoval