Välkommen till vårt café med  gemenskap och oftast ett  program. Vanligtvis serveras kaffe/te, smörgås och en kaka. Och ibland blir det något annat gott.
Varannan onsdag klockan 14 - 15.30 jämna veckor.
Vi börjar med programmet klockan 14. Ingen anmälan.

Caféträff i Garvaregården

Välkommen till vårt café med gemenskap och oftast ett program. Vanligtvis serveras kaffe/te, smörgås och en kaka. Och ibland blir det något annat gott. Varannan onsdag klockan 14 - 15.30 jämna veckor. Vi börjar med programmet klockan 14. Ingen anmälan.

Den första tisdagen i månaden klockan 11.30 – 13.00 serveras det soppa och ugnspannkaka i Garvaregården. Kostnad 40 kronor.  Vårens datum är 6 februari, 6 mars, 3 april och 8 maj.
 Välkommen att dela måltidsgemenskapen!

Sopplunch

Den första tisdagen i månaden klockan 11.30 – 13.00 serveras det soppa och ugnspannkaka i Garvaregården. Kostnad 40 kronor. Vårens datum är 6 februari, 6 mars, 3 april och 8 maj. Välkommen att dela måltidsgemenskapen!

Himmel och pannkaka riktar sig till dig som är 4–6 år och du får gärna ha med dig förälder och småsyskon. Vi äter pannkakor, spelar teater, sjunger och dansar! Dagen avslutas med andakt!

Himmel och pannkaka

Messy church är ett koncept som vi hämtat hem från England.
I Förlösa- Kläckeberga församling har vi Messy Church
under fyra tisdagar/termin och alla samlingar är i Garvaregården, Lindsdal.
Vårens sista Messy church är den 24 april.

Messy church

Messy church är ett koncept som vi hämtat hem från England. Det riktar sig till alla åldrar och innehåller tid för skapande, gemenskap, gudstjänst och kvällsmat. I Messy Church får det blir rörigt (Messy) och vi skapar, leker och äter tillsammans. I Förlösa- Kläckeberga församling har vi Messy Church under fyra tisdagar/termin och alla samlingar är i Garvaregården, Lindsdal. Vårens sista Messy church är den 24 april.

Det är nu klart att Julia Jonsson tillträder som ny präst den 12 juni. Just nu gör hon sitt första prästår i S:t Johannes församling i Kalmar. Vi är mycket glada över att Julia kommer hit och arbetslaget ser mycket fram emot att få jobba tillsammans med henne!

Välkommen Julia!

Här kan du enkelt söka och se församlingens olika gudstjänster