Förlösa-Kläckeberga församling Besöksadress: Förlösavägen 3, 39364 KALMAR Postadress: BOX 6007, 39006 KALMAR Telefon:+46(480)447180 E-post till Förlösa-Kläckeberga församling

Vi har Messy Church i i Garvaregården vid  fyra tisdagar/termin. Drop-in från kl 16.00.
Nästa Messy Church är: 19 november.

Messy church

Messy church riktar sig till alla åldrar och innehåller tid för skapande, gemenskap, gudstjänst och kvällsmat. I Messy Church får det bli rörigt (Messy) och vi skapar, leker och äter tillsammans. Vi har Messy Church i i Garvaregården vid fyra tisdagar/termin. Drop-in från kl 16.00. Nästa Messy Church är: 19 november.

Vi har just nu två barnkörer som övar i Garvaregården: Lilla kören måndagar kl 16-17 (åk 1-3) Mellankören måndagar kl 17-18 (åk 4-6) Vi börjar med fika och sen sjunger vi ca 45 min. Ingen terminsavgift! Körledare är Ida Fahl

Barn vill sjunga!

Nu har du chansen att följa med på en veckas församlingsresa till fjällen i v.8! Anmäl dig i formuläret nedan!

Församlingsresa till Kläppen

En studiecirkel om att bli äldre. Vi samtalar om hur livet ser ut idag och vad jag vill förändra. Olika teman om när jobbet tar slut, om att bli ensam, om att flytta eller när kroppen sviker. Men också om  hälsa och miljö, om livsglädje och livslust!

Seniorsamtal

En studiecirkel om att bli äldre. Vi samtalar om hur livet ser ut idag och vad jag vill förändra. Olika teman om när jobbet tar slut, om att bli ensam, om att flytta eller när kroppen sviker. Men också om hälsa och miljö, om livsglädje och livslust!

Terminen startar vecka 37, 9 september
Vi leker sjunger fikar myser pysslar...
Måndagar kl.10.00–12.30 Vi ses!
Mvh Kajsa Eriksson och Ulla Nilsson

Öppen förskola

Terminen startar vecka 37, 9 september Vi leker sjunger fikar myser pysslar... Måndagar kl.10.00–12.30 Vi ses! Mvh Kajsa Eriksson och Ulla Nilsson

Livet, döden och allt däremellan – men glöm inte att ha riktigt kul på vägen! Klockan 8:30–10:30 i Garvaregården. Kostnad 50 kr. Anmäl senast måndagen den 18 november.

Herrfrukost 23 nov.

Här kan du se allt som händer i församlingen

Här kan du se allt som händer i församlingen

Välkommen till vårt café med  gemenskap och oftast ett  program. Vanligtvis serveras kaffe/te, bulle och kaka. Och ibland blir det något annat gott.
Varannan onsdag klockan 14 - 15.30 jämna veckor. Start den 4 september 2019.
Vi börjar med programmet klockan 14. Ingen anmälan.

Caféträff i Garvaregården

Välkommen till vårt café med gemenskap och oftast ett program. Vanligtvis serveras kaffe/te, bulle och kaka. Och ibland blir det något annat gott. Varannan onsdag klockan 14 - 15.30 jämna veckor. Start den 4 september 2019. Vi börjar med programmet klockan 14. Ingen anmälan.

Den första tisdagen i september - december klockan 11.30 – 13.00 serveras det soppa och ugnspannkaka i Garvaregården. Kostnad 40 kronor.Välkommen att dela måltidsgemenskapen!

Sopplunch

Vi firar familjemässa varje söndag klockan 10.00 i Simon Garvares kapell utom 1 advent och påskdagen då gudstjänsten firas i Förlösa kyrka.

Familjemässa

Vi genomför just nu kontroll av gravstenarna på Kläckeberga och Förlösa kyrkogårdar för att minimera riskerna med instabila gravstenar.

Säkerhetsarbete med gravstenar