Vi firar familjemässa varje söndag klockan 10.00 i Simon Garvares kapell utom 1 advent och påskdagen då gudstjänsten firas i Förlösa kyrka.

Familjemässa

Hösten 2011 blåste det friska vindar i vår församling. Då dök vår pedagog Madeleine Sköld upp och ingenting blev sig riktigt likt. Sprudlande av energi och kreativitet så satte hon igång direkt i vårt barn- och ungdomsarbete. Och med den glöden har hon fortsatt på samma vis.

Tack Madeleine

Vi hälsar Pernilla »Penny« Sjögren välkommen som ny församlingsassistent i Förlösa-Kläckeberga församling. Hon kommer bl a att arbeta med barn, konfirmander och ungdomar i församlingen. Penny börjar sin tjänst den 11 december och välkomnas i samband med julaftonens gudstjänst kl 10.00 i Simon Garvares Kapell (Garvaregården).

Välkommen Penny!

”Rapport från mittens rike”. Den 25 november 8.30-10.30 är det herrfrukost i Förlösa församlingshem. Anders Johansson berättar om livet i Kina/Hongkong och sitt arbete som präst där. Kostnad 50 kronor. Anmälan senast 20 november via e-post till expeditionen.

Herrfrukost

Den 25 november 8.30-10.30 är det kvinnofrukost i Garvaregården. Efter en god frukost lyssnar vi till Karin Lindqvist som inspirerar oss att ta kontroll över vår ekonomi. Kostnad 70 kronor. Anmälan senast 20 november via e-post till expeditionen.

Kvinnofrukost

Messy church är ett koncept som vi hämtat hem från England.
I Förlösa- Kläckeberga församling har vi Messy Church
under fyra tisdagar/termin och alla samlingar är i Garvaregården, Lindsdal.

Messy church

Messy church är ett koncept som vi hämtat hem från England. Det riktar sig till alla åldrar och innehåller tid för skapande, gemenskap, gudstjänst och kvällsmat. I Messy Church får det blir rörigt (Messy) och vi skapar, leker och äter tillsammans. I Förlösa- Kläckeberga församling har vi Messy Church under fyra tisdagar/termin och alla samlingar är i Garvaregården, Lindsdal.

Varannan onsdag klockan 14 - 15.30 jämna veckor.
Vi börjar med programmet klockan 14. Ingen anmälan.

Caféträff i Garvaregården

Välkommen till vårt café med fika, gemenskap och ibland ett intressant program. Ta gärna med ett korsord du kört fast på, en fråga du bär på eller en stickning. Varannan onsdag klockan 14 - 15.30 jämna veckor. Vi börjar med programmet klockan 14. Ingen anmälan.