Meny

Konfirmand i Lindsdal

Läsningen för årets konfirmander (födda 2005) pågår under året och avslutas med ett läger till Åhus samt konfirmation i Förlösa kyrka kl. 14.00 lördagen 30 maj och mässa i Simon Garvares kapell söndagen kl.10.00 31 maj Du erbjuds också att åka med på en skidresa till Kläppen till en lägre summa. Resan är frivillig. Våra träffar sker vissa söndagar men även en och annan lördag när vi har träff hela helgen. Under konfirmandåret ingår att gå på 20 gudstjänster där vi samtalar efteråt en kortare stund. Träffar under höstterminen: 16-17 november i Garvaregården 20 november - Föräldrarträff och konfirmander är inbjudna till ungdomsgruppen 8 december - Konfirmandträff kl.10-16 Vårterminens tider presenteras inom kort!

Varje höst startar en ny grupp med konfirmander. Konfirmandåret innehåller regelbundna träffar med lektioner där vi bl.a. pratar om tro, Gud, livet, döden och gudstjänsten. Dessutom åker vi på en del längre och kortare läger. Konfirmationen sker i  Förlösa kyrka. Konfirmationstiden är en rolig tid – man får lära känna nya vänner, träffa gamla och unga i församlingen, lära sig nya saker och får tid att fundera på saker som man kanske inte annars tar sig tid att tänka på. De flesta väljer att konfirmeras under det år man fyller femton men det går också att delta om man är äldre. 

Konfirmand 19/20

Träffar sker på söndagar och onsdagar efter mässan. Vi kommer även att träffas under vissa helger under hösten och våren där datum meddelas inom kort!

Viktiga datum

  • 8 september, Upptakt
  • 20-22 september, Läger på ungdomsgården Gransnäs
  • 16-22 februari, Möjlighet till att hänga på skidresa till Sälen (ej obligatoriskt)
  • 20-24 maj, Läger (plats meddelas senare)
  • 30–31maj, Konfirmationshelg
Pernilla Sjögren

Pernilla Sjögren

Förlösa-Kläckeberga församling

Barn & ungdom, Församlingsassistent

Mer om Pernilla Sjögren

Församlingsassistent

Julia Jonsson

Julia Jonsson

Förlösa-Kläckeberga församling

Präst-komminister

Mer om Julia Jonsson

Komminister