Välkommen som konfirmand!

Nu drar vi snart igång med ett nytt härligt gäng konfirmander och vi ser fram emot att få träffa just DIG! Året kommer att bjuda på samtal, nya vänner, läger och mycket mer, där du lär dig mer om både livet och tro. Tillsammans med andra kommer du att få fundera över livets stora och små frågor.

Har du något särskilt fritidsintresse eller något du skulle vilja testa på under konfirmandtiden? Skriv det i anmälan så försöker vi anpassa samlingarna så mycket det går efter gruppens intressen!

Givetvis anpassar vi verksamheten efter det aktuella virusläget. Ändringar i upplägget kan därför behöva göras.

Några viktiga datum:

20 sep – Inskrivning (tillsammans med vuxen) kl 14.00 i Garvaregården
4 okt – Konfirmandfest i Garvaregården!
16-18 okt – Läger
12-16 maj – Läger
14-18 juni – Konfirmandvecka med förberedelser inför konfirmationen (på hemmaplan).
19-20 juni KONFIRMATIONSHELG

Anmälan och frågor

Anmäl dig direkt här på hemsidan. Sista anmälningsdatum är 7 sep. Hör gärna av dig till Anders Johansson (kyrkoherde) eller Penny Sjögren (församlingsassistent) om du har frågor! Se kontaktuppgifter nedan.

Följ oss på sociala medier:
simon.garvare på Snapchat och Instagram
Förlösa-Kläckeberga församling på Facebook