Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Förlösa-Kläckeberga församling Besöksadress: Förlösavägen 3, 39364 KALMAR Postadress: BOX 6007, 39006 KALMAR Telefon: +46(480)447180 E-post till Förlösa-Kläckeberga församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konfirmand i Lindsdal

Läsningen för årets konfirmander (födda 2002) pågår under året och avslutas med ett läger till Gotland i augusti samt konfirmation i Förlösa kyrka kl. 12.00 söndagen den 20 aug. För dig som är intresserad av att konfirmera dig sommaren 2019 kommer information att gå ut via direktbrev, skolkontakter och här på webben under maj/juni 2018.

Varje höst startar en ny grupp med konfirmander. Konfirmandåret innehåller regelbundna träffar med lektioner där vi bl.a. pratar om tro, Gud, livet, döden och gudstjänsten. Dessutom åker vi på en del längre och kortare läger. Konfirmationen sker i  Förlösa kyrka. Konfirmationstiden är en rolig tid – man får lära känna nya vänner, träffa gamla och unga i församlingen, lära sig nya saker och får tid att fundera på saker som man kanske inte annars tar sig tid att tänka på. De flesta väljer att konfirmeras under det år man fyller femton men det går också att delta om man är äldre. 

Pernilla Sjögren

Pernilla Sjögren

Förlösa-Kläckeberga församling

Barn & ungdom, Församlingsassistent

Mer om Pernilla Sjögren

Församlingsassistent

Julia Jonsson

Julia Jonsson

Förlösa-Kläckeberga församling

Präst-komminister

Direkt: 0480-447197

Mer om Julia Jonsson

Komminister