Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Förlösa-Kläckeberga församling Besöksadress: Förlösavägen 3, 39364 KALMAR Postadress: BOX 6007, 39006 KALMAR Telefon:+46(480)447180 E-post till Förlösa-Kläckeberga församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konfirmand i Lindsdal

Läsningen för årets konfirmander (födda 2004) pågår under året och avslutas med ett läger till Gotland i juni samt konfirmation i Förlösa kyrka kl. 14.00 lördagen 29 juni och mässa i Simon Garvares kapell söndagen kl.10.00 30 juni För dig som är intresserad av att konfirmera dig sommaren 2019 kommer information att gå ut via direktbrev, skolkontakter och här på webben.

Varje höst startar en ny grupp med konfirmander. Konfirmandåret innehåller regelbundna träffar med lektioner där vi bl.a. pratar om tro, Gud, livet, döden och gudstjänsten. Dessutom åker vi på en del längre och kortare läger. Konfirmationen sker i  Förlösa kyrka. Konfirmationstiden är en rolig tid – man får lära känna nya vänner, träffa gamla och unga i församlingen, lära sig nya saker och får tid att fundera på saker som man kanske inte annars tar sig tid att tänka på. De flesta väljer att konfirmeras under det år man fyller femton men det går också att delta om man är äldre. 

Konfirmand 19/20

Träffar sker på söndagar och onsdagar efter mässan. Vi kommer även att träffas under vissa helger under hösten och våren där datum meddelas inom kort!

Viktiga datum

  • 8 september, Upptakt
  • 20-22 september, Läger på ungdomsgården Gransnäs
  • 16-22 februari, Möjlighet till att hänga på skidresa till Sälen (ej obligatoriskt)
  • 20-24 maj, Läger (plats meddelas senare)
  • 30–31maj, Konfirmationshelg
Pernilla Sjögren

Pernilla Sjögren

Förlösa-Kläckeberga församling

Barn & ungdom, Församlingsassistent

Mer om Pernilla Sjögren

Församlingsassistent

Julia Jonsson

Julia Jonsson

Förlösa-Kläckeberga församling

Präst-komminister

Mer om Julia Jonsson

Komminister