Other languages with Google Translate

Kontakt

Fjälkinge pastorat Besöks- och postadress: Farmarevägen 1A, 29167 Fjälkinge Telefon: +46(44)58650 E-post till Fjälkinge pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Fjälkinge pastorat

Vi finns strax öster om Kristianstad i Skåne med sju vackra medeltida kyrkor. Mer om församlingen, våra kyrkor och verksamheter hittar du på denna sida. Välkommen!

Ändrade telefontider på pastorsexpeditionen

Tisdagar och onsdagar: 09.00-15.00

Fredagar: 09.00-12.00

GDPR

Den 25 maj 2018 kommer GDPR (General Data Protection Regulation) börja gälla i hela EU. Vi på Svenska kyrkan har granskat vår personuppgiftshantering för att säkerställa att den går i enlighet med de krav som ställs. Din personliga integritet är av högsta prioritet för oss och vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar din personliga information.

Vill du veta mer om hur Svenska kyrkan behandlar dina personuppgifter? Klicka på länken.

Så här behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter.