Fjälkinge pastorat

Kontakt

Fjälkinge pastorat Besöksadress: Riddaregatan 34, 29167 Fjälkinge Telefon: +46(44)58650 E-post till Fjälkinge pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Fjälkinge pastorat

Vi finns strax öster om Kristianstad i Skåne med sju vackra medeltida kyrkor. Mer om församlingen, våra kyrkor och verksamheter hittar du på denna sida. Välkommen!

Information om Katekumenat - vuxenväg till tro. En grupp för dig som vill fördjupa din tro och dela med dig av livets erfarenheter.

Kyrkovalet 2017

Information om kyrkoannonser.

Bli medlem

Vi välkomnar dig som medlem! Fyll i formuläret och skicka in till oss. Det går även bra att kontakta pastorsexpeditionen via telefon eller e-brev.

Bedragare

Bedragare dyker upp lite då och då. Ibland utger de sig för att komma från Svenska kyrkan. Vi vill upplysa våra församlingsbor om att vi inte säljer blommor eller samlar in pengar till behövande via dörrknackning.