Other languages with Google Translate

Fjälkinge pastorat

Vi finns strax öster om Kristianstad i Skåne med sju vackra medeltida kyrkor. Mer om pastoratet, våra kyrkor och verksamheter hittar du på denna sida. Välkommen!

Du är inte ensam...

Vill du prata om din sorg? Har du mist någon anhörig? Vill du mötas i en sluten liten grupp med andra i samma situation? Under hösten planerar vi att starta en sorgegrupp.

Start 30/10 kl.12.00-14.00 i Nosaby församlingshem.

Bild: Roger Bing

Vill du veta mer?

Varmt välkommen att ta kontakt

med Elisabeth Rydén Bing, präst.

Mobil: 0706-65 86 52,

mail: elisabeth.r.bing@svenskakyrkan.se

Sjung i kör och må bra!

Fjälkingekören söker fler sångare.

Kom och prova på att sjunga i vår glada kör.

Övningen sker varje torsdag i Fjälkinge kyrka kl.18.30-20.30.

Ni är välkomna att höra av er vid funderingar, eller anmäla er till mig via mail eller telefon.

Farzad Rezaie

farzad.rezaie@svenskakyrkan.se eller 0725-76 69 00

Sångare sökes till Bäckaskogskören!

Intresserad av att sjunga i en kör med mycket liv och lust?!

Bäckaskogskören är en blandad 3 stämmig kör. Kören är ambitiös och i ständig utveckling. Vi kan lova dig en härlig resa med nya vänner om du ger oss lite av din tid och engagemang.

Du får en mentor och en god introduktion till vårt körliv!

Klicka här för mer information!

Ändrade telefontider på pastorsexpeditionen 044-58650

Tisdagar-fredagar kl.10.00-12.00

GDPR

Den 25 maj 2018 kommer GDPR (General Data Protection Regulation) börja gälla i hela EU. Vi på Svenska kyrkan har granskat vår personuppgiftshantering för att säkerställa att den går i enlighet med de krav som ställs. Din personliga integritet är av högsta prioritet för oss och vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar din personliga information.

Vill du veta mer om hur Svenska kyrkan behandlar dina personuppgifter? Klicka på länken.

Så här behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter.