Foto: Ingela Wijk Lindroth

Konfirmation

Är det dags för dig att konfirmeras? Eller känner du någon som kanske skulle vilja?

Är du född -10 eller -09 och nyfiken på att konfirmeras? Varje år väljer ca 30 000 ungdomar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmandtiden kan bli ett minne för livet och en möjlighet att tillsammans med andra fundera över vad som är viktigt i livet och vad tro innebär för dig. Allvar blandas med lek och du får chans till nya upptäckter.

I september startar vi nästa konfirmandgrupp i samarbete med Linde Bergslags församling. Vi träffas i Lindesberg två fredagkvällar i månaden under hösten och våren, gör en del andra aktiviteter tillsammans och åker på läger till Gotland i juni.

Frågor? Kontakta Ingela Wijk Lindroth, ingela.lindroth@svenskakyrkan.se

Läs mer här om konfirmation i Svenska kyrkan

Nu är anmälan öppen inför årets nya konfagrupp!

Konfa med Rauk n roll – Sommarläger på Gotland 2025

Gemensam konfa för Linde Bergslags församling & Näsby Fellingsbro församlingar.Kom och pröva på KONFA!Är du nyfiken på konfirmation?Detta år är du som är född år 2010 välkommen till vår första träff den 13 september kl. 17:00-20:00 i församlingshemmet i Lindesberg.-Vi träffas två fredagar per månad + två läger.Konfirmation handlar inte om att komma till ett färdigserverat bord med rätta svar och handlingar.Istället ger konfirmation dig en möjlighet att tillsammans med andra unga och vuxna fundera över vad som är viktigt för dig och vad tro innebär för dig. Dessutom blir det en massa lek, skoj,bus och läger!Erik Jäderqvist, pedagog • 076-796 30 47erik.jaderqvist@svenskakyrkan.seIngela Wijk Lindroth, pedagog • 070-292 38 48ingela.lindroth@svenskakyrkan.seGunilla Skottsborg, präst • 076-796 30 43gunilla.skottsborg@svenskakyrkan.se