Konfirmation

Är det dags för dig att konfirmeras? Eller känner du någon som kanske skulle vilja?

Är du född -06 eller -05 och nyfiken på att konfirmeras? Varje år väljer ca 30 000 ungdomar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmandtiden kan bli ett minne för livet och en möjlighet att tillsammans med andra fundera över vad som är viktigt i livet och vad tro innebär för dig. Allvar blandas med lek och du får chans till nya upptäckter.

11 september startar vi nästa konfirmandgrupp i samarbete med Linde Bergslags församling. Vi träffas i Lindesberg en fredagskväll i månaden under hösten och våren, gör en del andra aktiviteter och avslutar med läger på Gotland.

Intresserad av att vara med? Du kan redan nu anmäla dig på www.intesomdutror.se (sök på Lindesberg)

Frågor? Kontakta Ingela Wijk Lindroth, ingela.wijk.lindroth@svenskakyrkan.se

Läs mer här om konfirmation i Svenska kyrkan