Foto: Ingela Wijk Lindroth

Konfirmation

Är det dags för dig att konfirmeras? Eller känner du någon som kanske skulle vilja?

Är du född -07 eller -06 och nyfiken på att konfirmeras? Varje år väljer ca 30 000 ungdomar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmandtiden kan bli ett minne för livet och en möjlighet att tillsammans med andra fundera över vad som är viktigt i livet och vad tro innebär för dig. Allvar blandas med lek och du får chans till nya upptäckter.

I höst startar vi nästa konfirmandgrupp i samarbete med Linde Bergslags församling. Vi träffas i Lindesberg en fredagskväll i månaden under hösten och våren, gör en del andra aktiviteter och avslutar med läger på Gotland.

Du anmäler dig här; www.intesomdutror.se
Sök på Lindesberg.
Anmälan är inte bindande, du är välkommen att prova några gånger innan du bestämmer dig.

Frågor? Kontakta Ingela Wijk Lindroth, ingela.wijk.lindroth@svenskakyrkan.se

Läs mer här om konfirmation i Svenska kyrkan