Näsby Fellingsbro församlingar

Välkommen till Näsby Fellingsbro församlingar! Här kan du läsa vårt gudstjänstschema, om våra olika verksamheter för vuxna såväl som för barn, samt hitta kontaktuppgifter till vår personal.

Anpassningar med anledning av Covid-19

Uppdaterat 2021-12-02

Näsby Fellingsbro pastorat följer gällande lagstiftning och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Det innebär för närvarande:

• Till Gudstjänster samt dop, vigslar och begravningar kan vi välkomna max 100 deltagare.
  • Till de konserter vi arrangerar (Lucia i Fellingsbro kyrka, Toner i Advent i Näsby kyrka) kommer du behöva uppvisa giltigt covidbevis. Information om covidbevis finns på covidbevis.se
  • Till konserter som arrangeras av andra i Fellingsbro kyrka hänvisar vi till arrangören för information.
  • Våra grupper och verksamheter träffas som vanligt då de har färre än 100 deltagare.

Dessa regler kan ändras med kort varsel, då kommer informationen uppdateras här.

Eventuella frågor besvaras av kyrkoherden.

Församlingen på facebook

Församlingen på Instagram

Besökstider

Pastorsexpedition

St Olofsgården, Doktorsvägen 6, 732 71 Fellingsbro
Besökstid: torsdagar kl 10-12

FÖRSAMLINGSKONTOR
Församlingshemmet, Centralvägen 90, 718 31 Frövi
Besökstid: tisdagar kl 10-12

Ring gärna expeditionen under telefontid om du behöver boka en träff vid annan tidpunkt.

TELEFONTIDER; tel 0581-378 50
Måndagar kl 10-12 samt 14-16