Näsby Fellingsbro församlingar

Välkommen till Näsby Fellingsbro församlingar! Här kan du läsa vårt gudstjänstschema, om våra olika verksamheter för vuxna såväl som för barn, samt hitta kontaktuppgifter till vår personal.

En kvinna tänder tredje ljuset i en adventsljusstake.

Fira Advent

Under Adventstiden bjuder församlingarna in till många gudstjänster och konserter. Varmt välkommen att fira advent i församlingarnas kyrkor!

Ett sittunderlag ligger på en mossig sten vid vattnet.

Stilla dag inför jul lördag 17 december

Kom med på en tyst miniretreat, en rastplats för själen, en dag för inre hälsa och hållbarhet, i Näsby församlingshem och kyrka klockan 10-17. Anmälan senast torsdag 8 december.

Provtryckning av gravstenar Näsby & Spannarboda

Nu är provtryckningen gjord på kyrkogården i Fellingsbro. Vi vill tacka alla som har åtgärdat sin stenar redan eller som är pågång. Det ger en trygghet både för vår personal men även för besökare på kyrkogården att stenar står säkert så de inte sker någon olycka. Det är nu dags för provtryckning av gravstenar i Näsby & Spannarboda under våren 2023 kommer vi att starta arbetet.

Två flickor håller i varsitt tänt ljus som de ska sticka ner i sanden i en stor ljusbärare.

Välkommen att fira gudstjänst i våra kyrkor!

Konfirmation!

Är det dags för dig att konfirmeras? Eller känner du någon som kanske skulle vilja?

Några mammor sitter i en ring på golvet med sina bebisar. En bebis tittar nyfiket på ett levande ljus som står i mitten.

Barn och Ungdom

Näsby Fellingsbro församlingar erbjuder olika verksamheter både för barn och för barn och vuxna tillsammans. Mer information om respektive verksamhet samt när du kan besöka oss hittar du under flikarna.

Närbild på två personer som håller hand. I bakgrunden håller fler par varandra i hand.

Gemenskap

Vi har verksamhet för alla åldrar. Här kan du läsa mer om våra olika grupper och vem du kan kontakta om du vill veta mer i Frövi respektive Fellingsbro!

Sjung i våra körer!

Näsby Fellingsbro församlingar har ett rikt körliv med flera körer att välja på för dig som vill sjunga tillsammans med andra. Läs mer här!

Ett nygift par står utanför kyrkan. Bruden har en liten flicka i famnen.

Livets högtider

Näsby Fellingsbro församlingar finns för dig i alla livets skiftningar. Välkommen att boka Dop, anmäla dig till Konfirmation, boka Vigsel eller Begravning.

Diakoni är kyrkans sociala arbete - men också så mycket mer!

Begravningsverksamhet och kyrkogårdar

På våra kyrkogårdar finns det både kristna begravningsplatser och begravningsplatser för andra religioner.

En manlig präst sitter i en soffa med en mobiltelefon i handen och hörlurar i öronen.

Kontakt

Undrar du om någon av våra verksamheter? Behöver du någon att prata med? Behöver du hjälp? Här hittar du församlingens olika adresser samt kontaktuppgifter direkt till personal. Välkommen att höra av dig!

En lapp med texten Bli medlem

Medlemskap: en god investering!

Som medlem är du med och bidrar med dina resurser på flera sätt. Välkommen med!

Pastorsexpedition

Besök Pastorsexpeditionen Fellingsbro

S:t Olofsgården, Doktorsvägen 6, 732 71 Fellingsbro
Besökstid: Torsdagar kl 10.00-12.00