Pilgrimsvandring

Ett sätt att gå, ett sätt att leva!

den årliga Pilgrimsvandringen tillsammans med grannförsamlingarna blev dagsvandringar - och genomfördes med många deltagare i skiftande väder

Vi återkommer med information om nästa års vandring, men så här var planeringen i år:
2020 års vandring 13-17 juni är omarbetad på grund av corona-pandemin. Vi erbjuder dagsturer i stället där var och en ansvarar för transport och matsäck. Ingen anmälan behövs alltså.

Det är ledsamt att behöva bryta en lång och god tradition, men nu ställer vi inte in, utan om!

Temat ”Vart är vi på väg? - Hur skapar vi en hållbar inre och yttre miljö?” håller vi  fast vid, dagsaktuellt som det är.

Dagsturerna blir dessa:

Lördag 13 juni    Start kl.9.30 S:t Nicolai kyrka Arboga, (Racksättersrundan 18 km)

Söndag 14 juni    Start kl.9.30 Parkeringen vid Käglanspåren, korsningen mot Götlunda på vägen Fellingsbro - Örebro (Krämplingerundan 11 km, gudstjänst kl.13 i Krämplinge)

Måndag 15 juni    Start kl.9.30 Lindesbergs kyrka, (Lindessjön runt 9 km)

Tisdag 16 juni    Start kl.9:30 Lindesbergs  kyrka, därefter åker vi i egna bilar till Södra Brunnsjön (Uskavirundan 12 km)

Onsdag 17 juni    Start kl.9.30 Näsby kyrka (Kärrängsrundan 14 km)

Ta med matsäck för hela dagen, badkläder (om du vill bada förstås) och Lilla Pilgrimsboken (om du har)!

Välkommen med!

Information om den ursprungliga vandringen, lite utrustningstips för vandring över huvud taget och telefonnummer för information, finns här i foldern.

För Näsby Fellingsbro församlingar är Helena Björzén kontaktperson. 0581-378 57 eller mejl (se kontaktsidan).

Våra grannförsamlingar Arbogabygdens församling och Linde bergslags församling ordnar kortare dagsvandringar under året.
För Arbogadelen kan man kontakta Östen Asklund och nedan finns datum för vandringar arrangerade av Linde bergslags församling.
Linde bergslags församling/pilgrimsvandring